/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +4
    Hadi açıkça konuşalım. Ben sosyal medyayı zerre kadar umursamadığım için sülalem rahat. Ama eğer beni tarafsız bir travesti olarak düşünürsek iki cinsiyet de gayet suçlu.
    Öncelikle kısır döngü nasıl oluşuyormuş bakalım.

    Erkek olarak nitelendirilen taraf istisnaları göz ardı etmekle birlikte abaza hayat tarzını benimser. Örtülmemiş ten parçacıkları görmek için her şeyi yapabilir. Buna, içinde birkaç övgü ve beğeni toplamak için tamamen her şeyi yapabilecek öz saygısı 0 olan kızımıza feci iltifatlar düzmek de dahil. Sonuç? Erkek olanlar gittikçe daha abaza olur, kız olanlar onların iltifat ve beğenilerini alabildiğini farkedince daha ve daha az kıyafet giymeye başlar, daha çok robotlaşır. Medyanın saçmalıklarından uzaklaşması farklı olması anldıbına gelir ve farklılık beğenilmeyebilir.
    Buna bir dur demek isteyen erkek olanlar, ay yeter bu ne huurluk! yapmadığınız şey kalmadı nah size iltifat der ve bıktığını ifade eder. Neye uğradığını şaşıran kız olanlar ise bir savunma mekanizması olarak tecavüz ve taciz mağdurunu oynar. Elde edilenler; pgibolojisi bozuk delirmiş bir toplum, töre cinayetleri, fakir anne babaların nasıl zengin olduğu anlaşılamayan çocukları, akıl sır ermeyen sapkınlık haberleri...
    ···
   tümünü göster