/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -1
    Arkadaşlar geçen gün okulda bir kız yanıma geldi tanışmak için gelen hatunda ağır huur zengin kevaşelerden okulda bi gibmeyen rektör kaldı belki oda gibmiştir bilmiyorum. Ulan bakıyorum her sabah okul cafetaryasına yanıma geliyor günlük 5 tl ile geçiniyorum bu kaşarda her sabah aldığım simitime ortak oluyor birde zengin olucak huur tabi ben kıllandım dıbına koyim böyle zengin huurnun benim gibi günlük 1 simitle hayatını idame ettiren adamla ne işi olur diye.

    Bunun zengin iki tane bin arkadaşları var berkay berkecan diye iki huur çocuğu benden kıllanmışlar niye kızla takılıyosun diye beni okul çıkışı dövdürdüler. Bir iki kişi olsa patates ederdim de babanın dıbına koyim 20 kişi lan.

    Neyse kısa geçiyorum bu huur beni doğum günü partisine çağırdı bende her zaman giydiğim oduncu gömleğim eskimiş paçası yırtık kotum ve kunduralarımla gittim. Aga içerisi fena ben hayatımda böyle cıbırlar görmedim, tabi girince herkes bana baktı hava da soğuk burnumda akıyor burnunu silmek için selpak çıkardım zengin binleri selpak kaç para diye benle alay etti beyler gururum onurum kırıldı sonra aklıma bir şiir geldi ' bir am uğruna ya Rab ne güneşler soluyor ' derken birden bağcılarlı olduğum aklıma geldi alayına posta koydum resto çektim etrafı dağıttım mekanı terkettim.

    Siz siz olan zengin huurlara dikkat edin fucker binler. Böyle bir anımdı.
    ···
    1. 1.
      0
      ulan trolleyeni trollemişsin amk
      ···
   tümünü göster