1. 7126.
    +5
    Nf companion gibi programlar kullanmayin, takvime son cektiginiz gunu kaydedip hergun bakmayin. Yoksa bir gibime yaramaz yaptiklariniz.

    Hergun gün saymak kadar saçma birşey yok. Hayatınızı değiştirmeye çalışıp bağımlılıklarınızdan kurtulmaya calisiyorsunuz ama hergun acip kontrol ediyorsunuz. Eski hayatinizdan bir parça o. Unutun yok öyle birşey.

    Zamanında baslikta 180 gündür çekmiyorum değişen birşey yok diyen vardı. Sen 180 gün boyunca aklında "bugün 31 çekmedim" "yarın 31 yok" diye gezersen gibtir git burdan. Hayatını 31'e bağlıyorsun. Ödül ver desek hemen 31 çekiyim dersin.

    Ödül 31 olmasın. 31 diye birşey yok unutun amk. Gün saymak gibi bi beyinsizlikte yapmayın.
    ···
    1. 1.
      0
      nofap sayacı tarzındaki programlar 31 i hatırlatmaktan başka bi şey yapmıyo kardeşim haklısın biraz önce telefonumu her açtığımda kabak gibi karşımda duran ve aynı gün içinde bile tel elimdeyken açıp açıp baktığım programı sildim.
      ···
    2. 2.
      0
      Doğru tespit panpalar , zaten başka şeylerle daha doğrusu yararlı şeylerle uğraşmaya ve bundan da zevk almaya başlayınca aklına bile gelmez zaten insanın zararlı alışkanlıkları , unutur gidiversiniz. Ama niyetin kendini geriletmekse, mal mal yaşamaksa orası başka.
      ···
   tümünü göster