/i/Tespit

  1. 26.
    -1
    şukunu verdim bin.
    ortadoğudaki petrol rezervleri bittiği zaman o altın klozetlere sıçan şişko araplar sıçacak tuvalet bulamayacak. ayrıca dünyaya gibişmeye gelmişler demişsin ama böyle pis bi ırkla kim gibişir amk bunlar gibişten ne anlar anca tecavüz filan grup ciks

    haa grup dediysem yanlış anlaşılmasın beyler, birinci ikinci üçüncü ve dördüncü zevcesiyle birlikte bir akşam geçirmekten bahsediyorum ;)
    ···
    1. 1.
      0
      Pnp abd lazım olasıya kdr suudilere bi tak olmaz istese ırak gibi giberlerdi ama suudiler orda tampon bolge
      ···
      1. 1.
        0
        Haklısın panpa zaten kurgu bunun üzerine abd Suudi rezerv i (dunyanin en buyuk rezervi) bittiğinde bölgeden çıkıp kendi haline terk edicektir..
        ···
    2. 2.
      0
      o gara yannanlı çocukda suudileri çok seviyor değil mi zaten? aşık onlara yatıyor araplar kalkıyor araplar diyor öyle değil mi?
      lan mal adam bölgedeki petrol yataklarını kendi lehine çevirmiş. ırak gibi gibmesine gerek kalmamış zaten araplar domalmış doları görür görmez pozisyonu alıyorlar. ırak sıkıntılı bölgeydi o yüzden gibip attılar. ama arabistanda bir istikrar var canını sıkanı idam ediyorlar böylece devlet devamlılığını sağlıyor ve petrol rezervleri işlenmeye devam ediyor. hazır kurulu bir düzen varken neden abd bozsun. araplar da zaten dolar aşığı bir nevi gibiş alan razı veren razı.
      petrol rezervleri bitince tabi abd gibebilir ama sanmıyorum boşuna cephane harcamak istemez çünkü pragmatizm bunu gerektirir
      ···
   tümünü göster