1. 101.
    +1
    olmaz
    en azından benim için. gayet açık görüşlüyümdür kız erkek kankayız diyenler vardır belki ciddidirlerde olabilir. ama ben tipsiz bir kıza yanaşmıyorum bile şu zamana kadar 4-5 tane arkadaş gözüyle baktığım kız oldu onlarda da hep kız veya ben cinsel şeyler hissettik. söylerken saçma geliyor ama yanımdaki güzel bir kızın bana arkadaşım diyince kendimi muallakleşiyorum muntazaman gibi hissediyorum amk. zaten tüm sevgililerimle süper arkadaş muhabbeti yapmışımdır sex yoksa niye muhabbete devam edeyim gider sevgili bulurum.
    getirdiği artı şudur: gerçekten güzel bir kız vardır size bakmayacak arkadaş olun hatta ilk arkadaşlık dostum laflarını falan siz başlatınki kız bu abaza amk demesin çok muallakde gözükmeyin ama dengeyi koruyun. etraftaki kızlar bu muallakde ne varda bu kızla dolaşıyor diyecektir. olumlu reputation yükselmesi belki o kızda işe yaramayacak ama sizi gören başka o güzelliklik seviyesindeki kızda işe yarayacaktır.
    bu arada kızla iyiyim çünkü muhabbetini seviyorum diyenlere, gerçekten kızla yapılan muhabbetlerde eğlendiğim zamanları biliyorum ama hepsi sevgilimdi ve sayısı azdı. ama dediğim gibi az. gerçekten sağlam muhabbetiniz varsa konuşacak çok şeyiniz olsa da kızlarda o birikim olmadığı için cimbom dün ne yaptı ustadan daha iyi bir lafı olmayan dallamaya bakabiliyorlar. sizi kendilerine yakıştıramayabiliyorlar tip olarak değil kafa yapısı olarak. sen pearl jam açarsın o hadise yok mu der, veya tarantinonun filmi varmış dersin ya şu türk komedi filmine gidelim hem güleriz der falan filan.
    ···
   tümünü göster