/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +20 -3
    bundan yaklaşık 8-9 sene önce, bi petshoptaydım. bizim sahip var, sağolsun baya iyi bi adam, muzumu, suyumu ekgib etmiyor. bi gün reklam olsun diye beni dükkanın dışarısına koydu. aklını gibtiğim maymunum lan ben, ne reklamı.

    neyse beyler, o züt donduran soğukta ben dükkanın dışarsında bi kafesteyim. millet geçiyor "ayyy tipe bak" "şenol gördün mü senin amcan" "sen niye insan olmuyon aq çocuğu" gibi espriler ile benle taşşak geçiyorlar. aq insanları hiç mi maymun görmediniz lan. neyse ben tabi sinirliyim, uzaktan gelen 2 tane dallama liseli gördüm. bunlar ergen ergen espriler yapıp kikirdiyolar, tam kafesin önünden geçerken birisini yakaladım, tuttum liseli bini, kafese kafasını vuruyorum aq. bunun ekürisi de yerlere yattı kahkaha atıyor. en sonda bu bin ellerimi yakaladı attıverdi, kaçtılar. benim de keyfim yerine gelmiş, bi kaç insan evladı dövmüşüm. ohh.

    neyse yine böyle dışardayım, karnım da acıkmış, muallak sahip muz falan da vermiyor, geberiyorum açlıktan aq. kafeste semirirken, baktım uzaklardan bi dövdüğüm liseli geliyor, gel huur çocuğu gel diyorum bağırıyorum buna. geldi geldi bi çekirdek uzattı, ben de sustum, baktım etrafıma, ulan bi de açız ya, gibtir et aq dedim uzattım ağzımı. aldım çekirdeği. tam yerken bu anasını gibtiğim liselisi benim bıyıklarımı bi tuttu, bi assıldı, ulen dıbınakoduum bi yaygara. çığlık atıyorum aq, anasını gibtiğim liselisi de bi yukarı bi aşşağı yapıyor millet toplandı kahkaha atıyor tepemde. çok canımı yaktılar beyler çok. sonra sahip geldi, bağırdı bunlara. sonra bu huur çocuğu liseliyi görmedim.

    kongodam amcalarımı aradım, aşiretiz olum biz. bu muallak liseliyi bulup gibecem. gerçi şimdi baya büyümüştür ama..
    ···
   tümünü göster