/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    olay 1 ocak 2016 öğlene doğru gerçekleşti beyler.
    yılbaşı gecesi kız kardeşim arkadaşları ile eğlenmeye gideceğini bir konser bileti aldığını söyledi ve dönüşte saat çok geç olacağı için mervelerde kalacağını söyledi, annem biraz gönülsüz davransa da babam eline harçlığını tutuşturup dikkatli ol kızım deyince evdeki durum kabullenilmiş oldu.
    Normalde kardeşimin giyimine fazla karışmam ama bu soğukta mini etek giymesi beni rahatsız etmişti sonuçta hava soğuktu ve üşütebilirdi, söylediğimde merak etme abüüşş dedi yanağımdan öptü ve evden çıktı.
    Biz de arkadaşlarla toplanıp çeşitli heyecanlara giriştik o gece alkol aldığım için erkenden saat 2 gibi uyumuşum sanırım biraz da üşütmüşüm, neyse...
    geç uyanıp kahvemi içtikten sonra kardeşime bir sürpriz yapayım da bu soğukta otobüsle falan uğraştırmayayım diye babamdan anahtarı alıp araba ile mervelerin evine gittim. hangi bina olduğunu yazdan biliyordum, bir partide beraber gitmiştik ama merve ile tanışamamıştım o da ilginç bir konu neyse, ilk başta daireyi bulamamıştım ama onu da kardeşimin ayakkabılarını görünce bir dedektif edasıyla çözdüm, ve zili çaldım. Kapıyı 25 yaşlarında yapılı bir erkek, belinde havlu ile açtı, içten bir gülümsemesi vardı. kardeşimi sordum içeride olduğunu söyledi, haber vermeye gitti daha sonra kardeşim kapıya gelip günaydın dedi, beklememi söyledi ve eşyalarını da alıp çıktı. Arkadaş kim diye sordum mervenin abisiymiş kızlar içerde uyuyorlar diye rahatsız etmemiş kendisi de duşunu alıp işe dönecekmiş. arabada onun duyarlılığından bahsettik bir süre, gerçekten samimi bir arkadaşa benziyordu kardeşime onu daha önce tanıyıp tdıbınadığımı sordum, aslında tanımıyormuş dün konserden sonra getirmiş arabası ile kızları.
    Sonra her zamanki gibi mahalle tekelimizden babamın rakısını aldım, kız kardeşimle kendimize şekerleme ve bira alıp eve geçtik.
    işte bizim aile böyledir, mutluyuz, biz.
    ···
   tümünü göster