/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +159 -15
    arka fona bu parçayı koyun https://www.youtube.com/watch?v=n65CjGg7Z7Q

    çirkin insanlarla dalga geçmeyin bakın bu sizi çirkin yapar.

    olum o insan ne acılar çekiyor biliyor musun bari orta tipli olayım bari şöyle olayım bakın bu işin cinsiyeti yoktur o şey intihara bile zütürür adamı siz belki yakışıklı, belki güzelsiniz. giblemezsiniz ama bu konu çok önemli.

    neyse ülkemizdeki bi muhabbeti anlatayım.

    bakın 3 tane arkadaş var 2 si yakışıklı biride bana benziyor karşıdan 1 kız bizim tarafa doğru bakıyor 2 yakışıklı bana bakmıştır diye birbirlerini yiyorlar sonra bakıyorlar taka sarıyor muhabbet yok lan furkana bakmışlardır diyip komik olduklarını sanıp ehüehehe yapıyorlar.

    bakın bu orda unutuluyor 2 kişi arasında ama o çocuk yıllarca her gece yatarken o olayı düşünüyor. ya sanane adamın burnundan dişinden kaşından gözünden.

    sanane yani sen dalgana baksana arkadaşım. yani ego mego değil sen benim veya o arkadaşın burnuna laf atarken ben senin o jelibon kafana laf atıyorum aramızdaki fark bu dostum.

    hangi çirkine laf edilir orasınıda açıklayayımda insanlar bilinçlensin. zaten bilgili kardeşlerim bilinçlidir.

    vadideki ork yavrusuna benziyor ama makyajı madonnanın yüzüde sırıtıyor havasında yani komik gözüküyor bunla dalga geçilir dalganın Allahı geçilir.
    bu kişilere zaten kezban diyoruz.

    erkek tipsiz, çirkin ve benim param var bir sürü monitö zütürüyorum diyorsa geçin dalganızı kimse size napıyorsun sen insanlıktan nasibini almamış oç demez.

    son olarak dış ülkelerde tipsizlerde taş gibi karı zütürüyor niye biliyor musunuz bu olay yüzünden işte yapmıyorlar kırmıyorlar birbirini ten uyumunua kafa yapısına bakıyorlar. yakışıklı olayı bi biizm ülkede var haberiniz yok olum yok.

    oh be içimi döktüm

    ha şunuda yazayım.

    çirkinlerde seviyor...
    ···
   tümünü göster