/i/Tespit

  1. 1.
    +205 -58
    ÖNEMLi DÜZENLEME: NAZiLERiN TÜRK DOSTU OLDUĞU ZIRVALIKLARINA iNANMAYIN. iŞGALDEN KISA BiR SÜRE ÖNCE "TÜRKLERE KARŞI YAPTIKLARI iŞGAL PLANLARI" ORTAYA ÇIKTI. VE ALMANYADA NAZi iDEOLOJiSiNE KARŞI ÇIKAN BiRKAÇ TÜRKÜ KATLETTiLER.

    içimizde birçok birçok Nazi sempatizanı var. Sırf Yahudileri öldürüyor diye sevmenizi anlamıyorum. Milyonlarca masum insanı ego ve zevkleri için katleden bu dikdatörü bir de bu açıdan öğrenin derim.

    -I. Dünya Savaşı’nda yaklaşık olarak 10 milyon asker ve 7 milyon sivil yaşdıbını yitirmişti.Bu sayılar II. Dünya Savaşı’nda sırasıyla 25 milyona ve 50 milyona çıktı.

    -Almanya Hitler'in yönetimindeyken sadece 10 senede; Fransa, italya, Yunanistan, Sovyetler Birliği ve Finlandiya da dahil olmak üzere 24 ülkeyi işgal etmiş ve bir süper güce dönüşmüştü.
    Motorizasyon teknolojisi çok hızlı geliştiği için hiçbir güç karşısında duramadı. Naziler geliştirdikleri “U-boat” isimli denizaltı sayesinde Atlas okyanusunda hüküm sürmüşler ve New York’a kadar ulaşmışlardı.

    -Hitler toplulukların düşünmesini durdurup, duygusallaşmalarını sağlayan ve kalabalıkları çok iyi ikna eden bir konuşma yeteneğine sahipti

    -ilerleyen aylarda milyonlarca yahudi trenlerle imha kamplarına zütürüldü ve 1 milyonu çocuklardan oluşmak üzere Avrupa’daki yahudi nüfusunun 3’te 2’sini oluşturan 6 milyon yahudi buralarda katledildi.
    Bunların yanında Hitler’e karşı çıkan almanlar, eşcinseller, özürlüler ve çingenelerle beraber toplamda 11 milyon civarında insan Nazi rejimi tarafından acımasızca öldürüldü.

    -2. Dünya Savaşı sırasında Nazi bilim adamları “süper bir ordu üretebilmek amacıyla” içinde oxycodone, kokain ve metamfetamin bulunan tuhaf bir ilaç karışımı geliştirmişlerdi. Bu ilacı deneklere verdiklerinde denekler bir gün boyunca 20 kg'lik bir yük sırtlarındayken hiç yorgunluk çekmeden 90 km yürüyebilmiş ve vücut kondisyonları %500 artmıştı.

    -Hitler Fransa’yı aldığında Fransızlar Hitler’in Eyfel kulesine çıkamaması için kasıtlı olarak asansörün halatlarını kesmişlerdi, 1710 basamak çıkmaya üşenen Hitler Paris’i ele geçirmiş olsa da asla çok sevdiği Eyfel’e tırmanamadı, bu yüzden kendisiyle Paris’i ele geçirdi, ancak Eyfel’i ele geçiremedi diye dalga geçilmiştir.

    -Adolf Hitler'in ilk aşkı olan "Stefanie Isak" bir yahudiydi. Hitler, kavuşamadığı ilk aşkı Stefanie için intihar etmeyi bile düşündü.
    Ayrıca 1. Dünya Savaşı sırasında kasığına aldığı bir darbe sonucu bir testisini kaybettiği için cinsel gücünü artırması için kendisine boğa spermi enjekte ederdi.

    -Hitler, toplama kamplarını kendi kurdurmuş olsa da, pgibolojisinin etkilenmemesi için hiç bir zaman bir toplama kampını ziyaret etmedi.

    -Hitler, 1924'te yazdığı 750 sayfalık “Kavgam” adlı kitabıyla binlerce almana nazi ideolojisini aşılamış ve beynini yıkamıştır.
    Kitap insanları nazileştirdiği için günümüzde satışı yasaklanmıştır, fakat bazı kitapçılarda hala satılır.

    Not: Bu bilgilerin birçoğunu internette okumuş olabilirsiniz. Buraya gelip çalıntı diye ağlamayın. Okuduysanız 1 şukuyu ekgib görmeyin.
    ···
   tümünü göster