/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +3
    Hangi insan hakkından bahsediyosun ki sen? Hayalperest değilim, böyle olmayacaktır elbette amma velakin terörü en azından pekaka denen terörist örgüt bitirilecektir. Şu milletvekillerinizin dokunulmazlıkları önce bir kalksın ki yakın bir zamanda kalkacaktır daha sonra tekrar konuşuruz. Ayrıca ülkede her türlü illegal yollara başvurup ülkeyi satmak için koşa koşa rusyaya giden, her türlü polis asker öldürmeyi doğal gören bir başkana sahip pekaka sevicileri bana insan haklarından bahsetmesin yemişim sizin insan haklarınızı da sevgi pıtırcığı hümanistliğinizi.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Hümanizmi falan her şeyi geçtim boşver yapılacak katliamı sen eğer böyle birşey yaparsan çok değil 20 sene sonra başka bir isimle çok daha kötü olarak başlar terör. Bu sefer askerleri değil bütün Türkleri öldürürler yapılan katliamın intikdıbını almak için. Şimdi dersen denetlersin hapse atarsın falan ne kadar denetlersen denetle herşeyi gören bi allah vardır sen terörden kurtulcam derken birde bakmışsın onlar kendisinden olmayanı katletmeye başlamış. Ve emin ol dostum öfkelenmiş bir halkın karşısında topla tüfekle duramazsın bir vurursan yüz gelirler o yüzden bırakın bu ayaklarıda birlikte nasıl yaşanır onu öğrenin senin burada bunu yazman bile barışın önünde bir engeldir hepiniz bu durumun suçlususunuzda haberiniz yok
      ···
    2. 2.
      0
      Peki güzel kardeşim barış içinde yaşayalım emin ol herkes barış ister, önemli olan ne istediğiniz ya da ne istedikleri. Özerklik, kürdistan istiyorsanız kesinlikle bir barış sağlanmayacaktır. Türkiye tektir, bölünemez. Bu memlekette her dinden, dilden farklı insanlar var düşünsene hepsi özerklik istiyor vatan toprağı içinde toprak istiyor olmaz güzel kardeşim böyle iyi bir örnek teşkil etmez.
      ···
   tümünü göster