/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +25
    biri edit yapsin amk. beynimde qamberdesouza ile ozzipcan in gibistigini hissediyorum amk.

    edit: neyse ben tercüme ettim beyler tam olarak soyle;

    Selam zamkiler ve değerli abiler. Ben ilkokul 3 te okuyan başarılı sayılabilecek bir zamkiyim, hatta geçenlerde hayat bilgisi sınavından bile 93 aldim amk. neyse

    genelde kendi halimde takılırım, sizin kadar olmasa da yakışıklı sayılabilecek kendimce karizmatik bakımlı bir ifadem vardır. karı kızla da pek alakam yoktur hani amk. bir tek sınıftan Ecesu diye bir kız var, Allah kısmet ederse evleneceğiz onunla; geçen bana Jelibon filan verdi biliyorum yani beni sevdiğini. Neyse 2 gün önce sınıfımıza yeni bir çocuk geldi Boyacan diye, bir görseniz tam otlakçı bebenin teki amk. bu bin gitti benim sevdiğim kızın yanına oturdu. Bir de yavsamalar falan beni iyice ayar etti ameke.

    Perşembe günü son ders artık, bu bin yine şakalar falan yapıyor. öğretmen de bizim esyanın adını yanlış söyledi alev diye amk. herkes "öğretmenim alev değil onun adı esya" diyecekken ben yüksek bi sesle; ' Esya değil öğretmenim boyacan' dedim. ilkin herkes sizin gibi sustu sonra espriyi anlayan sınıf bastı kahkahayı ameke.

    Arkada pelinsu üstüme süt döküp çılgınca yalamaya başladı. sol tarafta bizim tayfa boyacan a pgibolog falan öneriyor, öğretmen ise dayanamayıp Kendini camdan aşağı atıyordu. o sırada ecesu kollarıma atladı ve istiklal marşı'nı okumadan beraber okuldan kaçtık. çok çılgıncaydı. Bu da böyle bir anımdır ameke.
    ···
    1. 1.
      0
      Emeğe suku panpa
      ···
    2. 2.
      0
      Lan issize suku
      ···
    3. 3.
      0
      Şuku panpa bir de Boğaçhan olcak galiba o isim
      ···
    4. 4.
      +1
      qamber kardeşimin çocuğu galiba 50 defa dedim prezervatif kullan diye.

      @ @'e deqeCeq p@npa dedi
      ···
    5. 5.
      0
      Aaaaa görmedim ulan bende çevirdim gibeyim kafamı amk
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster