1. 1.
    +5
    Ne desem bos beyler. Uzun zaman sonra ilk defa online oldum. Ne olmus ne bitmis diye bakarken kendi trende giren basligima rastladim. Filli boyanin gorme engellileri rahatsiz edebilecegini dusundugum bir reklama dikkat cekmek istemistim. Destek veren, ayni dusunceleri paylasan, hatta change.org da bununla alakali imza baslatan arkadaslar oldu. Hepsine tesekkur ediyorum buradan.
    Bazilariysa benimle ayni fikirde olmadiklarini belirttiler. Goruslerine saygi duyuyorum. Bi konuda yapabilecegim bir sey yok.

    Ama asil gibinti, beni primci olarak niteleyen yavsaklardaydi. Gercekten dusunduklerinizi rahat rahat yazabildiginiz ender ortamlardan biri de olsa incide bile boyle gibintilarla karsilasiyosunuz. Adam seni tanimiyo, nesin kimsin bilmiyo, amacin tam olarak ne hicbir fikri yok, ama buyuk bir kesimin destegini alacak duyarli bi ifadede bulundugunda marjinal olmak icin seni primcilikle suclayabiliyo. Amk herifleri, benim sukuda, incide yaratilacak sohrette filan gozum yok haberiniz olsun.

    Kizmak istemiyorum ama olan bu. Cogumuzun basina bu geliyo. Inciciler boyle adamlar yuzunden ciddi bi konuda ciddi seyler tartisamiyo. Hayat goygoy, tasaktan ibaret degil muallakler. Biraz empati yapin da insanlar farkli durumlarda nasil dusunur, hisseder anlayin biraz.
    ···
   tümünü göster