/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +30 -6
    2 ay önce telefonum bozulmuştu ve istanbulda olanlar bilir imes sanayi sitesi var baya işlek bir yer istanbul sanayisinin çoğunu bu site karşılar. Fazla uzatmim o taraflarda benim telin yetkili servisi mi ne varmış iş çıkışı gittim verdim telefonu. 19D diye bir hat var iş çıkışı olduğu için tam kalabalık olduğu zamanlardı otobüslerde adım atacak yer yoktu. Otobüste rahat 150 kişi vardı ortalık halka açık kerhane gibiydi öksürenden tutun zütü tak kokana kadar 1001 türlü insan vardı. Bendede nefes darlığı var ara sıra tutuyor o yüzden ferah olan biryerde olmam lazım ve en son binen olduğum için mecburen ön kısımda kaldım ve yine mecburen şoförün yanına geçtim. Yeni nesil otobüslerde her kapıda çift kapı vardır ve genellikle ön kapıdan sadece bir tanesi açılır. Ön kapının arkasındaki, birinci tekli ve geniş koltuğun önünde bir tane 45-50 yaşlarında mağara kaçkını huur evladının biri duruyordu. pekekent şoför ben ön kapının önündeyken birde sert bir sesle:
    geçsene arkaya yeğenim tarzında söylendi bende tamam dedim ve zar zor 1 metre ilerledim ve tamda o kürtün yanındaydım. Bu huur evladı şoförün beni uyarmasıyla birden olaya dahil oldu ve bana
    ne işin var bu tarafta gitsene arkaya şoförün önünü kapatıyosun
    Tarzında söylendi. Bilirsiniz bu tipleri hep şoförle muhabbet edip otobüsü beleşe getirirler. Bende bu bine sinirlendim ama olay büyümesin diye birşey demedim. Bu artist tabi dururmu zütü tavan yaptı şoförle birlikte söylendiler saydırdılar falan çıldırdım orda.
    Muavinlik sana mı düştü lan gavat? yaşına hürmeten birşey demedim, milletin ortasında zütün kalkmasın adam akıllı yap seyahatini bulaşma bana yılların sinirini çıkarırım. dedim. Bu amk kürdü biraz ürktü ve döndü önüne.
    Bu huur evlatlarına yüz vermeyin nerdeyse tüm toplu taşıma araçlarında var bu şoför yalakası çakma muavinler.
    ···
   tümünü göster