/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
http://i1.wp.com/hakandem...-23.jpg?resize=768%2C1086
  1. 1.
    +1
    http://hakandemir.info/

    Değerli Can Dostlarımız ; bizlerin yanında olduğunuz için Allah Hepinizden razı olsun
    Ben Hakanın babasıyım eşim ve ben zor bir imtihandan geciyoruz biz de her anne baba gibi evladımıza gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz ama Kader diye bir şey vardır ya bu durum da benim eşimin ve oğlumuzun kaderi oldu..
    Sizlerde resimlerde videolarda oğlumuzun bir çok rahatsızlığının oldugunu görmüşsünüzdür ama ben yine kısaca Benim Gözbebeğimin hastalığını anlatmak istiyorum.
    Oğlumuz Sarılıktan dolayı Beyin Felci oldu , suan Oğlumun bir çok rahatsızlığı var ve bu rahatsızlıkların birbiriyle bağlantılı olması Hakanımızı bu duruma getirdi .
    Bizde anne baba olarak Hakanın sağlığının daha kötüye gitmesini engellemek için araştırma yaptık ve ilk önce ciğerlerinin düzelmesi lazımdı buda ağzından beslemesinin bitmesi demekti çünkü her yediği içtiği nefes borusundan ciğerlerine gidiyordu doktorlar böyle giderse kaybederiz dedi ve kötüye gitmesini engellemek için midesinde ameliyat oldu ve artık ağzından değil midesinden sondayla besleniyor , bu sefer de tükürüğü ciğerlerine kaçıyor ve ciğerleri yine kötüye gidiyor zaten tek böbrekli doğan oğlum için birde bu durumun olması çok kötü .. Bana ve eşime doktorlar sunları söylüyor ; hakanın durumu böyle devam ederse yaşdıbını yitirecek diyorlar , bunu söyleyen doktorların sayısı 10 dan fazladır , Rabbimizin mucizeleride 10 dan fazladır . Allah ımızın izniyle bu durumu düzeltmemiz için Hakanın kasılmalarını azaltıp basını tutabılmesini desteksiz oturabilmesini ve ayağa kalkabilmesini sağlamamız gerekiyor bunun için 347 bin Türk lirasına ihtiyacımız vardır . Biz anne ve baba olarak Sgk nın bize sunduğu imkanlarla Hakan ı kaybetmeye seyirci kalamayız , biz elimizden geleni yapalım ve Rabbimize dua edelim Hakan iyileşsin , belki oğlum hiç ayağa kalkamayacak ama durumunun daha kötü olmasını engellememiz ve sağlığını kazandırmaya çalışmamız lazım bu yapılanları her anne baba evladı için yapardı , Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
    Hakan ın 1 yıl boyunca tedavi olması için medikal malzemelerini alabilmek için işitme ameliyatını yaptırabilmek için 347 bin tl ihtiyacımız vardır .
    Oğlum Şuan kocaeli romatem de tedavi oluyor , diğer saglığı ile ilgili tedavileri istanbul Şişli Etfal Hastanesinde oluyor ve bu hastane Hakan ımızı Canımızı kaybedeceğimizi bize defalarca söyleyen hastanedir . Hakan ın hastalığı ile ilgili acı gerçekleri Şişli etfal hastanesinde Çocuk Nöroloji Dok. Gülşen Köse – Çocuk Gögüs Hastalıkları Dok. Şebnem hn – Çocuk Enfeksiyon Dok. Nazan hn dan ögrenebilirsiniz . Bu doktorlara Hakan Demir adında 2,5 yasında bir hastanız varmış diye sorun acı gerçekleri onlardan da duyun ..
    uzun uzun yazdığım için kusura bakmayın.
    Oğlum Hakanla ilgili her türlü soru veya bilgi için beni arayabilirsiniz mail veya mesaj atabilirsiniz
    HASAN DEMiR
    0533 482 5140
    biradim@hakandemir.info
    ···
   tümünü göster