/i/Tespit

  1. 1.
    +55 -7
    1-milli piyonga bana cikarsa sanada yarisini vericem(bu hic gerceklesmeyen ama cogu kamilleri umutlandiran vaka her sene yasanir)
    2-bu yil benim yilim olucak(genelde evde meyva yenir tv de sinema flimi aranir buda ogrenci ve maddi durumu olmayanlar icin gecerli)
    3-yil basi gecesi nereye gidicez(ebenin dibine gidicen bunu yapan binler genelde bir ev kiralar 70lik raki yada vodka esliginde okey tavla oynar)
    4-plani olmayan adam(sakin bi yere gider fazlasiyla tekelden sigara. icki alir ve bunlarin esliginde sarki dinler has adamlarin olayidir bu cogunuz anlamaz)
    5-grubca kutlama(genelde bu olayda 3 yada5kisi olur bu kisiler bulundugu mekanda sap sap takilir kendini bi tak sanip kizlara sulanir sonuc basarisiz olur aksi takdir de dayak yeme ihtimalide var)
    6-dogum gunu olanlar(bu guzeldir ama arkadaslariniz ile araniz iyi deilse kotu olabir neden mi herkes o kafayla biseyler yapar dogum gununuzu kutlamaz)
    7-calisan adam(bu durum. cok berbatdir herkes eglenirken o ekmek parasi icin uc kurusa calisir buarada calisan emekci. pampalara kolay gelsin)
    8-veletler ve liseliler(bunlar ailesi ile yemek yedikden sonra genelde ailesi 12de uyur bunlarda direk asilir)
    9-namuslu kizlar(bunlar iyidir evlenilcek tiplerdir genelde 12de camdan disari bakar sonra kola kahve tv. takilir)
    10-asosyaller(bu adamlari severim iyidir neyse bunlar incide baslik acar. genelde dertlesme altincisin de olur bonus olarak yilbasini onemsemez hatda ilk defa bu baslikda goruyor olabilirler)
    son olarak 11-espiri yapmak(genelde 1gun onceden yada 11.50de seneye gorusuruz diyip mal gibi guler cunku maldir
    ···
   tümünü göster