/i/Tespit

  1. 1.
    -2
    öncelikle arkadaşlar genelleme yapma demeyin giberim ben önyargılı insanım işe kendi memleketimden başlıyorum.

    1- Mersin : 90lı yılların başında memleketimize d.bakır , urfa , antep , hakkari vs kürt şehirlerinden çok göç gelmiştir bu kesim normal halkın %30una yakınını oluşturur kızlarımız kaşardır ama öyle hemen vermezler en az 2-3 hafta uğraşmanız ve güzel mekanlarda takılmanız gerekmektidir. erkeği arkadaşlarını satmaz ama arkadaşı değilse anasını bile satar.

    2- Adana : şehir adeta bela ve kavga kokar şehrin en nezih yeri özal bulvarında bile her dakika mevzu vardır . erkeklerinin %85i müptezeldir . kızları genellikle verici olur. ayrıca halkı ağır geri kafalıdır. bunlardan dost olmaz benden söylemesi

    3- Antalya : şehire girdiğiniz andan itibaren sex kokar elinizi sağa atsanız nataşaya sola atsanız olgaya çarpar. ama harbi antalyalılar adamın dibidir.

    4- izmir : bunlar hep bir kasıntıdır kendilerini insanlardan üstün görürler onlara göre dünyanın en güzel şehri izmirdir. erkekleri karı için en yakın arkadaşlarını bile satar işi düşmezse ne yapıyorsun ne ediyorsun diye arayıp sormaz hiç. kızları ise öyle ahım şahım değildir kadıköy ve beşiktaştaki kızlarla kıyaslanamayacak seviyededir.

    5- istanbul : bu şehir hakikaten tarihine yakışır güzelliktedir ama insanları hakikaten adamı çileden çıkartır bir istanbullunun gerçek yüzünü görmek istiyorsanız ona akşam 5-7 trafiğinde araba verin ve sürsün
    ···
   tümünü göster