/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 276.
    +1
    Bide elektrik sorunu var panpa 20 yaşimdayim daha elektriği çözemedikler amk internet altyapısı kötü hava kışın genellikle esiyor mahalledeki lambalar bazen yanmiyor araplarla iç içe olduk şivede değişti biraz

    Lann kalk kalk lannn kalksana dibina kodugumun bak hala oturuyor . egri lan eğri bi tizzanek eğri eğri bi hayatli eğri amk
    ···
    1. 1.
      0
      Eğri bi aklek eğri. lehel tip mittıl eğri caş.7 yıl iskenderunda yaşadım panpa
      ···
    2. 2.
      0
      iyi sende kapmışsın bişeler *
      ···
    3. 3.
      0
      Arsuzun neresi yobaz ula
      ···
    4. 4.
      0
      hatayda arap sunnisi çok yok ki amk urfa mardin mi burası salak burdaki arapların %99 u alevi hatta alevide değil nusayri (haşa hz.Ali (r.a) ye Allah diyorlar)
      Türkler ikinci sınıf vatandaş falanda değildir abartmayın amk evet suriyeliler doluştu ama eskiden turist olarak gelirken iyi şimdi savaştan kaçıp gelince auuu olmaz. içlerinde benim bile akrabam olan türklerde cabası(haberde türkmen derler bu herifler misak ı milli sınırları çizildiğinde türk tü suriyede kalan mallar ve arsalar nedeniyle orada yaşamak zorunda kaldılar). Aslen altınözülüyüm 5 nesildir antakya da yaşıyoruz.
      Chp nin burda seçilme nedeni tamamen sağ partilerden biri çıkmasın diyedir.
      içimizde o Atatürk çü geçinip solcu takılanlar dediğin adamların %99 u Hatay Devleti zamanında referandumda suriyeye katılalım şeklinde oy kullanmış hatta türlü hilelere karışıp suriyeden oylamaya adam getirtmişlerdir. oylama tekrarlanmıştır. bizzat dedemden babamın amcalarından duydugum şeyler bunlar.

      Ek olarak mhp ye oy vermekteyim ama Akp nin özellikle eski adalet bakanı nın isim vermeyeyim hatay a hizmet ettiğini düşünüyorum ki hatay bir anda eski halinden kat kat büyüdü gelişti.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster