/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -2
    Peki sebebi neydi?
    Sebebi Suriyeli bir çocuk. Tramvaya binmiştim ortada dikiliyorum. Konya'yı bilenler bilir. Kültürpark durağına geldik arkada üç tane Suriyeli çocuk var. Arkadaşları indi biri inemedi kapılar kapandı kaldı öylece. Arapça birkaç cümle söyledi koşmaya başladı vatmana doğru. Korktu çocuk.
    Önümden vız diye geçti gülümsedim hoşuma gitti. derken huur çocuğunun biri tuttu kolundan kocaman adam amk en az 50 var. Kızdı buna bağırdı falan ulan sabır çektim sustum ama neyse çocuk bir şey Dedi buna bu "gibtir git lan" Dedi itekledi bacak kadar çocugu taş catlasın 7 yaşında çocuk . Ulan zoruma gitti bağırdım birden hani eğitim fakültesi mezunuyuz ya çocukları severiz Bi an damarım kabardı "amca ne yapıyorsun ayıp ya bacak kadar çocuk" diye bağırdım amca demesin mi bunlar yüzünden rahat yürüyemez olduk diye. Kan beynime iyice sıçradı yürüdüm birden gayriihtiyari üstüne "ulan çocuk daha çocuk" dedim "daha 7 yaşında ya var ya yok ne vuruyorsun sıkıysa bana vursana" diye. Ama kükredim resmen. Araya birkaç kişi girdi engel oldu salladığım yumruk on santimle boşa gitti. Allahtan benden önce indi yoksa kafaya koymuştum ya son okkalı bir söz ya da okkalı bir yumruk koyacaktım amca mamca demeden
    Burda Suriyelilerle ilgili çok başlık gördüm çok küfüre şahit oldum ama dikkat beyler hükümetin politikasını eleştirirken küçücük çocukları ayrı tutun. Size yalvarıyorum onlar çocuk, çocuk ulan. Bırakın eğlensinler, para istesinler, sümüklü burunlarını çeksinler.
    Yardım edemiyorsanız da, Dokunmayın!!
    ···
   tümünü göster