/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    ODTÜ ve diğer üniversitelerdeki kürt, solcu nüfustan bahsetmeye başladın madem bende ülkemizin eğitim sistemindeki en büyük açığı göztüne sokayım.

    ilber Ortaylı'nın da doğruladığı bir husustur bu.

    Doğu ve Güney Doğu illerindeki üniversite sınavlarında, sınav ortamı tehdit ile yapılmakta. Kısacası öğrencilerin kopya çekmesine müsade ediliyor, öğretmenler canları ve aileleriyle tehdit edildiği için gıkını çıkaramıyor. Dağda eşek giben dıbına koydumun k*rtleri yüksek puanlar alıp en iyi üniversitelere yerleşiyor.
    Bu yüzden üniversitelerimizde solcu ve kürt kesim çoğalmaya başladı. Zaten üniversiteler bu hırbolar yüzünden vasıflı eleman yetiştirme kurslarına dönmüş vaziyette. Çünkü bilime ve ülke ekonomisine katkı sağlayabilecek kapasiteye sahip öğrencilerde bu hırboların arasında kaynayıp gidiyor. Bu nedenle ülkenin eğitim kalitesi yerlerde sürünüyor.

    Şimdi kalkıp buna yalan diyen pönününkler çıkacaktır. Doğuda görev yapan öğretmen tanıdıklarınıza sorun. Onu geçtim açın bakın 2008 yılında Hakkari'de çobanlık yapan k*rdün nasıl Hacettepe Tıp kazandığını haber sitelerinden görün.

    Bu ve bunun gibi pek çok örnek mevcut. Bizim gibiler yıllarca dershanelere para verir, özel derslere girer ve köpek gibi çalışır. Daha sonra üniversite sınavına girer stres yapar tabi o dönemde pgibolojide gibilmiştir. Sonuç olarak ya ortalama ya iyi bir üniversite kazanırsınız.
    Bu k-rt binleri yıllarca bu şekilde tehdit ile silah ile şantaj ile ülkenin en iyi üniversitelerine yerleştiler. Kısacası ODTÜ'nün de amk solcularında.

    TENGRi TÜRK MENEN !
    ···
    1. 1.
      0
      Tengri bize menemen yap
      ···
   tümünü göster