/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +7 -16
    yani ne bu dıbına koyim. sayılara göre mi allah var
    ···
    1. 1.
      +15 -6
      uydurma diyosunuz ya bi insan uydursa nasıl bu kadar ince uydurbilir. Hiç akıl yok amk sende ve senin gibilerde
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        Peki guzel kardesim sunlara bi cevap verirmisin zamannda denizin yarildini icinden gecip gittiklerini kanitlarmisin ayin ikiye bolundjnu kanitlarmisin ay ikiye bolunuor ve dunyada hic kimse gormuormu yani herkez uyyomuydu ozaman ole bi olay olcak dunya tarihine gecer asirlarca sozu gecer ve ole bisi yapilior ve adamlar sunu dior sen buyucusun Allah yok deyip hic sasirmadan cekip gidiolar bu mantikki su dk yanina gelsem ayi bolsem yuce rabbiim die onumde egilir tanri ilan ederskn beni amk adamlar sanki onlerinde alt tarafi su dokulmus tavriyla onemsemiolarni ve peygamber efendimizi Allah yaratip senin irkin sinava tabi kimisi cennete gitcek kimisi cehenneme gidip yancak ama sen dert etme seni gunahdan uzak tutcam cennetin en ust katina alcam demesi herkezden ustun kilmasi haksizlik deilmi benim sucum nede bana bedavadan cennet vaat edilmedide yanmaya mahkumum?
        Edit : Allah sonsuz affediciyse neden cehennem var ozaman ayni zamanda sonsuz gaddarmi nasil yani tanri bir gaddar acimasiz kotumu ? Ben insan vicdanimla bile bi insani yakamazken o sonsuz vicdanla nasil kiycak bize yakcak inlemelerimizi izlicek ?
        Sen ben o musluman ulkesinde dogup buyuyup musluman olup cennete gitceksek amerikada dogan adamin sucu ne de ailesi tarafindan hristiyan yapilip cehenmeme gidecek adamin sucu ne sakin aklini kullansin musluman olsun deme sen amerikada dogsan muslumanmi olcakdin sanki o adama haksizlik deilmi adamin sucu ne ve tanri sonsuz olgunlukda deilmi ben su aklimla bile iddaaya girmezken cocuk gibi kendi yaratti varlik seytanla iddaaya girmesi cok garip deilmi gorursun ademoglu beni seccek gorursun onlari ben yarattim diye hitap etri varligida kendi yaratmadimi ozaman tanei sıkıntidan ugrasio bizle kardes ? Biz nie variz nie bi cilekeslik nie bu aci bu sinav lan ben olmak istemedimki keske bosluk olsaydim yok olsaydim bie ben yaniom haci yoksan var edio yakacak beni olaya bak la melegin sucu ne de robot gibi kullanilior sadece emirlere uyyor onlarin sucu ne ve cebrail felan nasil mantikli seyler soyluor peygambere oda melek sonucda akli yok ruhu yok o emir kulu deilmide istersen ver emri dagi baslarina geciriyim die peygamberi teselli edior ?
        ···
    2. 2.
      +14 -7
      allah var din yalan
      ···
      1. 1.
        +1 -8
        Peki o zaman nasıl kuranda dünyanın 7 katmandan oluştuğunu ve dünyayı ayakta tutanın dağlar olduğunu 1400 sene önce bildirmiş ? Daha bunlsr yeni yeni ortaya çıktı
        ···
      2. 2.
        +6 -1
        Kuranda feth edilecek dememiş. Zamanda vermemiş. Direk söylemiş yarak kafası. Ne amcıksın ya Allah ım sen affet
        ···
   tümünü göster