/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +20
    hepsini yaptım inş doyar
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Senin gibilerden nefret ediyorum ratchel... Duyarlı falan değilsiniz lan siz. Benim derdim tasam varken alay eden toplum içindeki bireyler duyarlılık rolüne bürünmüyor mu deli oluyorum. Ben küçükken işkenceye uğrarken neredeydin? Isınmak için marangozların yakınındaki çöplerden odun topluyordum küçükken sen neredeydin? Ben aralık ayazında istanbul sokaklarındayken neredeydin?

      Durumu olmayan kişilere gönüllü avukatlık yapıyoruz diyenler ben yargısız infaza uğrarken neredeydiniz? Barodan avukat talep ettiğimde avukat verilmediğinde, 6 ay sonra verilen avukat hiçbir duruşmaya katılmadığında neredeydiniz? Yirmialtı yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Eşitliği savunan kızlar nerede? Cinsel özgürlüğü savunan bireyler nerede? Niçin o kızlar her hafta başka biri ile haz duygularını tatmin etmek için birlikte oluyorlar. Hiç değilse 6 ayda bir benim gibi bir bakir ile birlikte neden olmuyorlar sosyal sorumluluk adına. Sırf sizin gibiler yüzünden toplumsal hizmet uygulamaları dersi bana eziyet oldu. Bana kimse yardım etmedi, ama üniversitede yardım etmenin faziletlerini anlatıyorlardı. Ben yardım görmemişim neden yardım edeyim. Yardım etmek için az olan paramı verdiğimde yüzüme geri fırlatıldı bu kadar vericeksen hiç verme diye o günleri de hiç unutmadım. Ya siz insan değilsiniz ya ben insan değilim!

      Hiç kimse sevdimi lan beni bugüne kadar. Beni hiçbir kız sevmediği için ben aylarca sancı içinde kıvrandım, ameliyatın eşiğinden döndüm ve sürekli hastalığın nüksetme olasılığı olduğu için yediğime içtiğime dikkat ediyor, içimdeki dürtüleri elimden geldiğince bastırıyorum. 31 çekme keyfim bile kalmadı lan.

      Al oku;

      (#124215709)

      (#138999630)

      Bunları okuyunca anca küfür edersin! Sizler insanlığın en büyük düşmanısınız.
      ···
    2. 2.
      +2
      noluyok dıbına koyim
      ···
   tümünü göster