/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +90 -19
    abbasi döneminde köle bir millet, gelen vuruyor geçen vuruyor. güzel olanları köle, çirkin olanları kelle oluyor.

    sonraları daha yeni yeni kültürünü oluşturan rus milleti,bir bakmışlar karşılarında cengiz hanın türk orduları. düşünün 5 yaşındasınız dedenizin taşşağıyla göz göze geliyosunuz. sonrası hep acı, gaflet.

    sonra tatarlar bir musallat oluyor bunlara, gibmedikleri bir kulak arkaları kalıyor.en ünlüsü (bkz: devlet giray han)
    gerçi sonra ruslar türklere dayamıştır ama konumuz ruslar.

    arada napolyon saldırıyor buralara, gibi tuttuğuyla kalmasına rağmen bıraktığı yıkım hala can yakar.

    en son bölüm sonu canavarı gibi alman orduları giriyor. stalin bini amerikan desteğini arkasına alana kadar milyonlarca rusu gözden çıkarıyor. yetmiyor zamanın komünist Allahsız felsefesiyle yetişen rus askerleri bir hiç uğruna devrim şehidi oluyor.bir hiç diyorum çünkü inandıkları devrim yıllar sonra terk ediliyor.

    amerika atom bombası sallayacak haberi çıkıyor. koskoca bir millet hep beraber sığınaklara koşuyor.bu nasıl trollüktür arkadaşım.

    bilen bilir rus kadınları zamanında türkiye ye hayat kadınlığı yapmaya gelir, parasını kocasına gönderirdi. bakmayın ordularının gücüne,rus milleti açlık ve sefaleti bolca tatmış leş gibi soğukta yaşamaya çalışmış bir millettir.

    peki bundan çıkaracağımız sonuç ne--->am züt meme. çünküüüüü rusya tam işgal edilecek memleket, bize ne ne çektiklerinden amk, bizi kadınları ilgilendirir.

    Edit;
    Ahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaah klagib türk solcuları kesiliyor, türk ordularına kafayı takip şukulaşıyor zavallı pekekentler bak amk.
    Neymiş efendim sscb Türklere yardım etmiş, zamanında Osmanlının ruslara ettiği yardımların yanında az kalır.

    Adamlar sırf solcu oldukları için rus taklidi yapıyor gibecem amk, ruslarin kış savaşında Finlandiya da tuttuğu yannanın haddi hesabı yok,amk ruslari soguk avantajini kullanmadan bir gibe derman olamiyor. Winston Churchill biz kimlerle muttefik olduk deyip dalga geçiyor ulusal yayında, hala gelmiş Türklerin ruslara karşı kazandığı savaş yok diyor.50 tane var amk asıl aç sen araştır.

    Ha birde türk hamlesi var rus filmi, adamlar eninde sonunda verelim parasını bir film çekelim diyor. akıllarına türklerden başka bir şey gelmiyor tabi gerisi utanç.amk ruhlarını ne çok seviyonuz aq.
    ···
   tümünü göster