/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -2
    evet prof. dr. sensei sprinter yardımınıza geldi artık kimse cahil kalmıyacak bugün ki konumuz liseli hastalığı

    günlük hayatta durmadan karşılaştığımız liselilerin aslında bir hastalık yüzünden olduğunu biliyor muydunuz tabiki bilmiyordunuz birazdan öğreneceksiniz.

    öncelikle bu hastalığa liseli hastalığı denmesinin sebebi insan metebolizmasının genellikle 14-18 yaşları arasında iken baş gösteren bir hastalık olmasıdır ee tabiki bu yaşlar arasında andaval değilseniz lisede okuyor olmanız gerekiyor.

    genel düşüncenin aksine lisede bulaşan bir hastalık olmamakla birlikte her liseli hastalığı olana liseli denmez unutmayın liseye gidip bu hastalığı olmayanlar olabileceği gibi üniversite ve üstü olup bu hastalığı zirvesinde yaşamakta mümkün

    genel olarak hayata isyan anne babaya karşı gelme ile başlayıp sonrasında başkalarının kişilik ve akrabalarına hakarete kadar gider, genel olarak ezilmişliğin dışarı vurulmasıdır.

    bu hastalığın bulaşmaması için yapılabilecek en önemli yollardan birisi düzgün aile yapısı içinde yetişmiş olmaktır, unutmayın düzgün bir eğitim ile herşeye çözüm bulma ihtimaliniz vardır

    belirtileri nelerdir?
    anan-zaa-xDe-bin-bunu neden anana sormuyorsun-ananı ... yaparak gibtim-sağ ve sol elde nasır-değişik materyallerle masturmasyon yapmaktan kaynaklı taşşakta sıvı kaybı ve deri dökülmesi vb.

    tedavileri
    gücü kuvveti yerinde ağır başlı bir aile büyüğünün yanında bir hafta süreli gözetim altında tedavi öneriliyor
    elinden internet ve bilgisayarın alınması
    sözlük hesabının silinmesi

    unutmayın liseli olmamak sizin elinizdedir

    prof. dr. sensei sprinter
    ···
   tümünü göster