/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Bunu ben yazmadım değil mi?
    ···
    1. 1.
      0
      Senin benim gibi insanlar az panpa, neslimiz tükenecek yakında
      ···
    2. 2.
      0
      Ben bu yüzden asosyal oldum, kendimi korumak için. Yozlaşıp, pislenmemek için
      ···
      1. 1.
        0
        iletişim becerilerinden yoksun olduğum için değil. Aksine ben çok iyi bir konuşmacıyım. Karşımdakileri büyülediğim çok oldu. Ama konu o değil. Ben bu insanlarla bir alışverişte bulunmak onlarla bir şey paylaşmak istemiyorum ki. Ben içimdeki tatlı özü elin taklu karasineğine vermem çiçek olarak. Keşke etraf kelebeklerle dolu olsa da hepsine versem içimdeki tatlı nektarı. Ama gökyüzü kapkara olmuş taklu karasineklerden, ben de haliyle kapattım bütün yapraklarımı üstüme.
        ···
      2. 2.
        0
        Kelebekleri bulmak için yeterince çaba gösterdin mi?yani kelebeklerle güzel bir hayat sürebilirsin karasineklerden arınmış kendi sınırlarında
        ···
      3. 3.
        0
        Göstermedim. Önyargılı ve güvensiz birisiyim. Bu benim zaafım. Düşünce yapım şu:
        "Kelebekler elbette var ve gerekli çabayı gösterirsem onlara ulaşabilirim. Ama birkaç tanesine ulaşabilirim. Ben 3-5 kelebeğe ulaşana kadar karasinek sürüsü giber atar beni zaten"
        ···
      4. 4.
        0
        Anladım tam olarak, saygı duyarım yaşam tarzına. aslinda biraz giblemez bir tavırla dünyaya yaklaşırsan karasineklerden de kurtulabilirsin
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      0
      Birkaç haftadır aynı şekilde asosyallikteydim ben de,lakin dışarı çıkıp da insanların taktiklerini onlara karşı uyguladığımda verecekleri tepkiyi merak ediyorum.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster