/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +135 -20
    Öncelikle dogru altıncı mı bilmiyorum. Ama baslıyorum beyler.

    Finallerden önce hem kafa dagıtayım hem de yılbasını ailemle gecireyim diye Antalya'ya geldim beyler. Dönem basladıktan sonra ilk defa geldim eve. Neyse yavastan olaya geliyorum.7

    Cumartesi aksamı(malum kutsal cumartesi) babamla takılmaya karar verdik. Bindik arabaya kaleicine gittik. ( Babam cok genc ruhlu bi adamdır. Oturup beraber icebiliriz) Bilen bilir filika diye bi cafebara gittik. 1er bira ictik. Babamı pek sarmadı mekan sıkıldım falan demeye basladı. Onun istedigi seyi biliyodum. Hadi ocakbasına gidelim baba dedim. Adamın gözleri parladı. Isıklar caddesinde bi ocakbasına gittik. Babamın arkadasının mekanıymıs. 1kisi daha katıldı ufak alkol ekibimize. Oturduk masaya bi 100 lük rakı söyledik iste mezeler falan geldi. Mekan full beyler. Kürt ve kominist takılan insanlarda var. Egleniyoruz iste canlı müzik esliginde, kafalar olmaya baslamıstı.

    Canlı müzik bitti. Mekanda yavastan bosalmıstı. Kalanlar genelde mekana sürekli gelen insanlarmıs. insanlar mekandan müzikleri kendileri acmaya basladılar. Bi süre sonra kürtce sarkılar acılmaya baslandı. Halaylar zılgıtlar havada ucusuyodu. Bizim masa cok rahatsız olmustu durumdan hatta mekanın sahibide cok rahatsız oldu ama malum müsteri oldukları icin bisey demedi.

    Son dublelerimiz kalmıstı artık. Bian önce icip kalkmak istedim. Babama da söyledim hadi kalkalım diye . Bize yakısmaz davulcu dedi. Git surdan Harmandalı ac sunları bi oturtalım yerlerine dedi. Ulan gittim actım harmandalını ama bunlar mal gibi kaldılar beyler. Bizim orda yarak gibi dineldin diye bi laf vardır. iste öyle kaldılar. Babamla gectik ortaya. Harmandalına basladık beyler. Ama bunlar bizi izledi donuk bi sekilde. rahatsız da oldular ama bizim hosumuza gidiyordu . 3-4 kisi daha katıldı beyler aramıza. Halkoyunları gecmisim var . Gectim bunların ortasına harika figürler esliginde bunları kesiyorum. Bitti müzik mekanda bi sessizlik oldu . Mekan sahibi ve bizim yüzümüzde ise züt etmenin mutlulugu. Adam yanıma geldi ve tebrik etti . Helal olsun kardesim bravo falan filan gibisinden. Masaya meyve tabagı ve cila birası gönderdi daha sonra. Bu kürt picler cıkıp gitti hemen. Bu da böyle bi anımdır.
    ···
   tümünü göster