/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +72 -6
    Ev arkadaşım var serkan, saçları dökülüyordu, argan yağı almış yüz küsür tl ye. Banyoda duruyor övüyorda övüyor kanka çok sağlam sende al bak işe yarıyo felan diye. Milim milim sürüyo cimriliğinden. Bende ver bi deniyim dedim git kendi paranla al bin dedi 100 küsür tl bu dedi bana.. Bana dedi bana denirmi lan bu?

    Bi gün acıktım baktım dolaba bi gibim yok mağlum bekar evi, 3 tane yumurta var.. Çıkardım yumurtaları baktım ne tereyağı var ne zeytin yağı. Ayçiçek var bi onunlada tak gibi olur. Koştum hemen banyoya, bu bin argan yağını saklıyodu normalde duştan çıktıydı tezgahda unutmuş.. Aldım yağladım tavayı bi güzel attım yumurtayı pişirdim yedim. Baya da nefis olmuştu amk. Belki de yediğim en güzel yumurtaydı net.

    Baktım bunun argan şişesine zaten boşalmış yarısı, boşalttım geri kalanını bi su şişesine içine de ayçiçek yağı doldurdum, aldığım yere geri koydum.

    Olayın üstünden 2 ay geçti hala farketmedi her duştan sonra kafasını ayçiçek yağıyla bi güzel yağlar, ıslanmış am kılı gibi olur saçları, gelir bana harbi işe yarıyo felan der bende içimden gülerim. Bende şaka maka 2 aydır argan yağlı yumurtayla besleniyorum.

    Bu da böyle bi anımdır skkdk

    Affet serkan
    ···
   tümünü göster