/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -2
    liseyi bırakma sebebim bu. o zamanlar diyorlardı ki olm bu ergen düşüncesi yarın bir gün sürüneceksin depoda diyorlardı ve ben bunu o kadar iyi biliyordum o kadar farkındaydım ki yinede ben zamanımı burada boşa harcayamam dedim ve senelerce çalışmadan gezdim tozdum bilgisayar oyunları oynadık serserilik yaptım. pişman mıyım? tabi ki hayır ömrümün sonuna kadar sürüneceğimi bileyim yine pişman olmam çünkü okuldan nefret ediyordum hiçbir işime yaramayacak şeyleri okumaktan nefret ediyordum ve eğlenmeyi seviyordum. ben buyum ak.

    şöyle düşünün: en başarılı puan 500 diyelim. herkesin 500 aldığını düşün. dünya üzerindeki herkes 500 alıyor ve herkes seçtiği alanda en iyi oluyor. peki çöpleri kim toplayacak, garson kim olacak, temizlikçi kim olacak?

    sistemi kuranlar öyle bir kurmuş ki aslında doktorundan tut başbakanına kadar dünya liderine kadar bütün sokak temizliği işi dahi değişmeli ve sıralı şekilde yapılabilir. ama olacak şeyi söyliyim size. yakın gelecek mi yoksa uzak mı bilmiyorum ama teknoloji gerçekten gelişecek ve temizlik işlerini tak püsür işlerini robotlara yaptıracağız inanın bu olacak. tabiki robotların bakımını insanlar yapacak yine çalışacağız ama daha çok tak püsür işlerinden kurtulacak insanlar hatta nüfusun baya azalacağı düşüncesindeyim insan nüfusunu azaltacaklar işte savaşlarla falan. neyse yani bilim ağırlıklı olacağız.
    ···
    1. 1.
      +8 -4
      Çöp toplamak komik mi bin !!!
      ···
      1. 1.
        -1
        ahahaha dıbına koydumun işsizi. çöpü toplayan babası amk. benim aldığım maaşı babası ömrü boyunca görmemiştir burada artislik yapyıor hahahaha
        ···
      2. 2.
        0
        Benim babam çöpçü değil huur evladı
        ···
   tümünü göster