/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +616 -98
    http://www.imgim.com/1239...9045579403215421163_n.jpg

    iyice millet olarak yozlaşıyoruz. şu programları izlemeyin, izletmeyin. Bu nedir arkadaş. Biz ki millet olarak namusumuz için yaşarız. Var mı anasına, kız kardeşinin namusu için canını vermeyecek bir kişi. Tabi ki yok. Gittikçe öz kültürümüzü kaybediyoruz. Bu geniş düşünen batı toplumları yüzünden. Örneğin bu lanet tv programı resmen genç kızlarımıza nasıl fahişe olunur, kaşar olunur gösteriyor ve genç kızlarımız da bu kaşarları örnek alıyor. Lanet rtük kan sahnelerine ceza vereceğine şu yayını cinsellikten kapatsa ne olacak. Şimdi belki bana da küfür edeceksiniz ama bizim milletimizin bu ve bunun gibi programlarla bilinç altına mesajlar yerleştiriliyor.

    inanın bana bir çok ülkede birlik beraberlik yok. Bu yüzden hep kaybediyorlar. Bizim milletimizde de sizde biliyorsunuz ki aile çok önemli. Oysa gün geçtikçe aileden koparak kaçan kızlar, erkekler... Anaya babaya saygı göstermeyen gençler, uyuşturucudan hayatını kaybeden gençler... Saymakla bitmez. inanın bunların sebebi bu tarz programların gençlerin beynini yıkamasıdır. izlemeyin izlettirmeyin.

    Sözlükteki furro kardeşimizin başlattığı güzel iş için buraya da bakmanızı rica ederim. (bkz: işte benim stilimi yayından kaldırıyoruz)
    ···
   tümünü göster