/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    Fiziksel olarak meydana gelmiş olan yaralarını zaten gücü olmayan bir dine yorman gereksiz.

    Gerçeklerle ilgileniyorsan ve özellikle ingilizcen iyiyse https://exposingthelieofislam.wordpress.com/ sitesine bir göz at derim. islamın kendisi de, diğer dinler gibi çalıntı öğelerden meydana gelmiştir.

    Düşman saldırısından sonra oluşturulan dinler, insanları her açıdan güçsüz bırakmayı amaçlar. Bununla birlikte tüm bilginin, gücün "seçilmiş" bir ırkta (Yahudilerde) toplanması sağlanmıştır. Kabala ve Kabalistik meditasyon benzeri ökült öğretilerin sadece Yahudilikte görülmesi tesadüf değildir. Bu güçlerden özellikle bihaber olan insanlar her türlü saldırıya açıktır.

    Aslında herşeyin yaratıcısı bir "tanrı" yoktur, evreni, doğayı oluşturan yaratıcı güç vardır. Çeşitli yöntemlerle manipüle edilebilen bu gücü çeşitli yöntemlerle kontrol altına alabilen, kullanabilenlere Tanrılar denmiştir.

    Talmud, Torah gibi Yahudi kaynaklarında Yahudi olmayanlar Gentile diye geçerler. Gentile, Pagan demektir. Demon olarak geçen varlıklar Antik Pagan Tanrılarıdır. ("In the same way the Greeks and Romans may have worshipped their divinities, fondly believing them to be good. But the Christian Scriptures declare that all the gods of the Gentiles are demons" -Katolik Angiblopedisi )
    Satan, ibranice "düşman" demektir, ancak ibranice ve Arapçadan daha eski olan Sanskritçe'de Eternal Truth (sonsuz gerçek) anldıbına gelir. Satan, Sümerlerde EA/Enki (Enki = prince/lord of the Earth anlamındadır), Mısırlılarda Ptah, iskandinav-Norse'larda Odin, Keltler'de Wotan/Woden ve Türkler'de Tengri olarak geçer. Numaralarından birisi 40'tır, Türklerde kırkın bu kadar yaygın kullanılmasının sebebi de budur. Yahudilerle savaşma emrini Firavun Merneptah'a Satan/Ptah vermiştir.

    Eridu dünya üzerinde kurulan ilk şehirdir ve "home away from home" (evden uzak ev) anldıbına gelir, kurucusu EA/Satan'dır.
    Pagan Tanrıları, Nordik ırkı olarak bilinen dünyadışı (E.T.) bir ırktandırlar. Satan'ın da söylediği "The meanning of life is to better yourself and the Universe." (Hayatın anlamı kendini ve evreni iyileştirmektir) amacı doğrultusunda, dünyadaki ilk sivilizasyonu kurmuşlardır.
    EA, Edin/Eden şehrinde (dini kaynaklarda geçen Garden of Eden buradan çalıntıdır) Homo erectus halindeki insanları gelişmiş genetik mühendislik yöntemleriyle, kendi genlerinden vererek homo sapiens'i, günümüz insanını oluşturmuştur. Bu durum antik yazıtlarla birlikte, Edward Kelley'nin 'Vision of Roundhouse' eserinde [16.YY] ve yakın zamanda da Human Genom Project'de ("Bilim Adamları insan DNA'sında Dünyadışı Varlık (E.T.) Geni Buldu" Scientists Find ET Genes in Human DNA ( http://www.huffingtonpost ... uman-genes_n_3034876.html ) ayrıntılarıyla anlatılmıştır.
    Dünya üzerindeki bütün Pagan mitlerinde Tanrıların "gökten" geldikleri belirtilmiştir.

    "According to Egyptian mythology, the first dynasty was established by the god-man Osiris, who descended on Earth in a flying boat." (Mısır mitolojisine göre, ilk soy, uçan bir gemiyle gelen Tanrı Osiris tarafından başlatılmıştır)
    Giza Piramitleri'nin Orion's Belt (Orion Kemeri) altına denk gelmesinin sebebi, Tanrıların da daha sonradan onayladıkları üzere, Orion tarafından bir gezegenden gelmiş olmalarıdır.

    http://www.angelfire.com/...serpentis666/Welcome.html “[Satanism is] mankind’s original religion” (Satanizm insanlığın orijinal dinidir)
    - Satan http://www.angelfire.com/...e/serpentis666/Satan.html

    Yukarıdaki alıntı direk Satan'dandır. Günümüzde tanımlanan şekliyle "din" asıl halinden çok farklıdır. Tapınma gibi küçültücü kavramları içermeyen orijinal din/Paganizm/Satanizm, insanlar ve Tanrılar arasındaki bağı temsil eder. Bu bağın temelinde, kendileri her açıdan en üst düzeye ulaşmış ve yaratıcı gücü en mükemmel şekliyle kullanabilen güçlü varlıkların yardımıyla insanların da o düzeye ulaşması amacı vardır. Altın çağ olarak bilinen dönemlerde, Tanrılar ile birlikte yaşayan insanlar bu seviyeye en yakın durumdaydılar. Tapınaklarda Tanrılar tarafından eğitilen insanlar, hem teknolojik, hem spiritüel açıdan günümüze kıyasla çok daha ilerlemişlerdi. Astral fonksiyonların çoğu günümüzde gelişmekte olan teknolojiye de ilham vermiştir (Astral projeksiyon-holografik iletişim gibi)
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      paganizm bir din değildir daha detayli araştır istersen
      ···
      1. 1.
        0
        Evet, günümüz din kavrdıbına uymadığını belirttim zaten.
        ···
      2. 2.
        0
        Günümüzde bir din kavramı var ve paganizm bu kavrama uymuyor kendinde bunu belirtiyorsun sonrada orjinal din paganizm satanizm diyorsun bu şekilde bir kavram kargaşası oluşuyor. Dinin temel öğretisi ile paganizmin temel öğretisi zaten cok farklı din toplumsal ahlakı temel alır paganizmde bireysel ahlakı yani "orjinal din paganizm" temelde hatalı tabi burdaki asıl hata 19.ve20. yy bilimadamlarında paganizmi çok tanrılı din olarak tanımladılar oysaki temelde çok farklı öğretilire sahipler
        ···
    2. 2.
      0
      yazdığın şeylerle ilgili ayrıntılı bilgiyi nerden alabilirim ?
      ···
      1. 1.
        0
        Jean Bottero gibi yazarlar tarihi konularda bilgilendirme yapıyorlar, Sitchin'in Lost Book of Enki kitabı da çoğu konuya değiniyor, bunların sorunu alegorileri gerçek olaylar gibi kabul etmeleri.
        joyofsatan.org grubu her konuyu detaylıca açıklıyor. http://dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html see_the_truth.webs.com siteleri de onlara bağlı. 666revolution.blogspot.com bloğumda ben de detaylıca çeviri ve açıklama yaptım.
        ···
   tümünü göster