/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +3 -3
    Seçilmiş ırk filan yok aq, sen kendini anadoluya giren turkle , fetihleri yapan adamla aynı mi sanıyorsun, AC bak y_DNA analizlerine http://www.transpacificpr...Haplogroups-World-Map.jpg . bizim gurculere veya araplara olan yakınlığımız , orta asyadakilerden çok daha fazla, ha o haritaya kurt laz maz karıştı diyorsan https://en.m.wikipedia.or...ins_of_the_Turkish_people bak. Olmadi buna https://encrypted-tbn3.gs...lIYc2_7JGajqiU_S2Ka_yrZsv bak. Turkluk demkki kültürden gelir, dilden gelir o zaman sen torene sahip çıkmaz ama kafa taşçı olursan senden hiçbir yannan olmaz, bilimsel verilerde amina böyle kor.
    ···
    1. 1.
      +1
      son savaşın güney cephesi kumandanı konuştu beyler. türklüğün nerden geldiğini senden mi öğrencez bre dıbına koyduğum. bilimsel veri diye genetik analiz atmışsın ama bu topraklarda ne mutlu türküm diyene diyebilen herkes türktür. etnik ayrım yapmıyorum ben mal adam. ben de göçmen bi ailenin evladıyım ama şükürler olsun ki soysuzların değil asillerin toprağına göç etmişiz. bu yüzden kapa çeneni olmaz mı
      ···
      1. 1.
        -1
        Lan amcik ustun ırk yazmissin, bende ırk diye birşey kâğıt ustunde yok, dil ve kültürdür artık ırk, bunu gösterdim. Hem ustun ırk hem ne mutlu turkum diyene ne lan züt, dediğinin arkasında dur, irkicysan bile kıvırma hemen.
        ···
      2. 2.
        0
        Arkadaşa şukusunu verin de gitsin. Boyunu aşan yerlere açılıyo, boğulmasını istemeyiz. He kardeşim, sen haklısın ben de ırkçıyım. Yaşasın Türk ırkı. Nasıl oldu mu ?
        ···
   tümünü göster