/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +14
    çok sevdiğim bi büyüğümün bi sözü vardır panpa. bazen insanlar sadece bi görevi yerine getirmek için girerler hayatına. o görev bitince de çıkar giderler. şimdi sana söyleyeceklerim de asla seni teselli etmek için değil. objektif olarak sadece olayı okuyarak yorumlayarak söylüyorum.
    uyuşturucudan arınmışsın.
    ve kızın sadakatinin yeterli olmadığını bişeyler için geç olmadan görmüşsün.
    kafana tak iç sıç eyvallah ama kendine zarar verme.
    bi de aileni karşına alma panpa. kaç yaşındasın bilmiyorum benim yaşım 25. gördüğüm bu ailen sen ne tak yersen ye senin yanındalar. hele bi kız için asla karşına alma. hangi kadın annen kadar sever seni .
    ···
    1. 1.
      +1
      haklısın ama ne yapacağım bilmiyorum ki? canım hiç böyle yanmamıştı. boğazımda düğüm var. yutkunamıyorum kaç gündür
      ···
    2. 2.
      +2
      zaman panpa. hatıralardan kurtul ilk iş. yani çöpe at fotoğraf vs varsa.
      düşünmemeye çalış. merak etme artık. detaylar sana bişey katmayacak en fazla daha da üzecek seni. gibtiret kendi yoluna bak. becerebilirsen imkanın varsa bikaç günlüğüne biyerlere kaç tatil ayağına. yılbaşına git biyerlere turlar var yurtdışı.
      onunla ortak arkadaşlarınla da bağını kopart. belki karaktersizce gelecek ama senin için iyi olacak panpa.

      benim de başıma benzer bi olay gelmişti. hem de senin kadar olgun da değildim yaş olarak. 19 yaşındaydım üniversitenin ilk senesiydi. öldü diyorum o günden beri. kafamda mezar yerine kadar herşeyi tamam. öldü yani. sana da tavsiye ederim. öldür onu.
      ···
    3. 3.
      +1
      cok güzel anlatmissin dostum. görev kismina tamamen katiliyorum. her bi iliski ardinda bi tecrübe birakir. sanki ögrenmen gerekenleri hayat sana teker teker dolayli yoldan anlatarak degil 'yasatarak' gösteriyor..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster