/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +19 -5
    Panpa kusura bakma ama bu bati adetidr orda da eli erkek degil bayan uzatir sen elini uzatark hödüklk ypmissin da oda nezaketen tutabilirdi.
    ···
    1. 1.
      +27 -5
      Ulan el uzatsak saygisiz oluyoruz uzatmasak küstah!
      ···
      1. 1.
        +13 -8
        görgüsüz ayı. eğer kadın elini uzatmıyorsa erkek ilk olarak uzatmaz. başınla selamlar geçersin. kadın elini uzatırsa uzatırsın. hem hayvan hem millete atar gider yapmaya kalkıyor. dıbına koduğum çocuğu seni.
        ···
      2. 2.
        0
        bir entry nick uyumu daha
        ···
      3. 3.
        +1
        Ulan editi okudum da guldum amk
        Sanki kadin uzatinca caiz oluyo demissin
        Amk bini sen uzatinca caiz mi oluyo da kizin titmasi lazim
        Intikamlar falan yani
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +8 -3
      Oh yemin ederim aklımdan geçeni yazmışsın. El sıkışmak bir batı adeti. Eğer kadın elini uzatmaz ve erkek uzatırsa gayet kadın da elini uzatmaz. Kendisine yapılan bu saygısızlığa bu şekilde cevap verir. Üstelik bu görgü kuralıdır, bilmiyorsan bu kızın dini düşüncesi değil senin görgüsüzlüğündür.
      ···
      1. 1.
        +1
        sanmıyorum kızın öyle bi görgü kuralı bildiğini amk bence aklınca takılmış kız
        ···
      2. 2.
        0
        Ya böyle diye diye görgü kurallarının içine ettiniz, sınıfımda kapalı olup bu görgü kuralına uyan kızlar var ve bunun nedeninin din olmadığını tamamen ahlaki görgü kuralı olduğunu açıklıyorlar. Hoş aklınca takılmış bile olsa bir insan dinine aşırı bağlı diye veya aşıro kopuk diye onu eleştirme hakkına kimse sahip değildir. Zira bunu yazan arkadaşa sırf bu görgü kuralını bilmiyor diye görgüsüz dememiz gerekmediği gibi kız bu şekilde davrandı diye belli bir kalıba sokmamız gerekmez. El sıkışmayan kızları tebrik ediyorum. Kadın el uzatmadan el uzatan erkek görgü kurallarını bilmiyordur ve bu saygısızlığına bi cevap almalıdır.
        ···
   tümünü göster