/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +332 -71
    Beyler kötülemek için anlatmıyorum benim annemde kapalı lakin biz kapalı görüşlü insanlar değiliz eve gelen misafirin eli sıkılır neyse olaya geçiyorum
    Bayramdı, akraba ziyaretleri pampalar işte köylerde kıytı köşelerde kalan akraba kırıntılarının gönlünü yapıp kötü şeker yemeye gidiyoruz sırayla 5-10 dklık ziyaretlerimizde resmen skill çaka çaka gidiyoruz babam oyalanmayı sevmez 3 cümle ile giriş gelişme sonucu bitirir. Son olarak bir köye daha gittik beyler köy 3 hane bizim eve girdik sıkıla pıkıla elmel öpmeye başladım arada ulan birde kalabalık arada teyzelerin yavrum hosgeldin, el öpenlerin çok olsun naraları yükseliyor derken sıra malum şahsa geldi. genç, evin geliniymş elimi uzattım elimi tutmamak için garip garip haka dansına benzer figürler yapmaya başladı anlamaya çalışırken itiş kakış odaya girdik ama ben öfkeden deliriyorum malum şahıs annemin dayısının gelini , ulan mekatronik mühendisliği okuyan tipi düzgün bir elemanım elini sıkmakla ne gibi bir cinsel dürtü oluşturabilirsin bende! Kafamdan intikam için plan program yapmaya başladım amk millet konuşuyo falan ama ben odaklandım gibertcem bir açığını arıyorum. Sofra kuruldu oturduk beyler tabi servisi gelinler yaparya olay orda koptu ben planı yapıp geline yakın oturdum sonra çayı ilk bitiren enişte geline en yakın olan bana bardağı uzattı bende ya şimdi ya hiç diyerek içimden bardağın heryerini kavrayarak uzattım bardağı elimden alması için elime dokunması şart tabi bu dokunur dokunmaz ben nabiyooon diyerek haykirdim amk sofrada herkes şok pür dikkat bana bakiyor ayıp günah koparcan elimi diyerek bardağı haliya bıraktım dokunma birdaha dedim döndüm yemeye başladım yemekte soğuk rüzgarlar esiyo babam bakışlarıyla beni tehtit ediyo fakat ben mutluydum belki bir ders vermişimdir akşam babamla kavga ettik fakat umrumda değil o gelin benim anlamsız hareketlerimin nedenini iyi biliyordu bence dersini aldı.

    Edit: bazı dar beyinli arkadaşlar önce bayanin elinin uzatmasi gerektiğini uzatirsa sıkılması gerektiğini söylemiş sizin amk sanki kadin razı olunca tokalaşmak caiz oluyor ne gerizekalı adamlarsiniz.

    Edit2: zannedersem genç dediğim için gelin benim yaşlarımda sanıldı ben 20 yaş ında idim olay yaşanırken gelinimiz ise 28-32 arası olsuğunu tahmin ediyorum akren falanda değildik yani yinede yaptığınız yorumlardan bir ders çıkardım beyler kızlarla tokalaşılmaz, gibişilir.

    Edit3: benim gibi eli havada kalanlar için söylüyorum fotoğrafa hiç dikkat çekilmemiş dexerin yaverininde aynı durumdan muzdarip olması acımı hafifletti yani olay kadınlarla tokalaşmaksa beyler toplumsal statünün bile bir getirisi yoktur, fazla da takılmayalım derim.
    ···
   tümünü göster