/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    sayın @1 allah bizi dine muhtaç yaratmış. yani inan bana inancımı kaybettiğimde ölümüne boşluğa düşüyorum yediğim içtiğim tat vermiyor çünkü neden devam edeyim ki o zaman? canım annemi cennette tekrar görmeyeceksem abilerimi babamı görmeyeceksem ne önemi var bu dünyanın ölüp gidecekler bunu kaldıramıyorum bu acıya dayanamam başka türlü. ya abi bırak insan vücudunu en basit bir halıya bakıyorum bu bile mucize ya insan alıyor işliyor onu o hale getiriyor şarj aleti televizyon vazo çiçek şuan gözüme gelen herşeyi sayıyorum hepsine sadece dokun amk. isimlendirme al eline bir elmayı veya portakalı bunun rengi kırmızı ve bu bir elma demeden isimlendirmeden etiketlendirmeden sadece gözlerini kapat ve hisset dokun böyle tarif edemediğim bir duygu var onu hissedeceksin sende. yani hayat sadece bizim kendimizden daha iyi modeli çıkarıp yani evlatlarımızı, soyumuzu devam ettirmekse cidden bununla ilgilenmiyorum bu beni rahatlatmıyor bu bana yaşama isteği vermiyor. madem bu kadar kısa hayat ve bir daha burada yaptığım hiçbir şeyden sorumlu tutulmayacağım, o zaman risk alır banka soyarım güvenliğide vururum atlar sahte plakalı motora veya arabaya kaçar gibtir olup giderim. yani cidden lütfen sakın dinleri hepten çöpe atma ateismi direk kabul etme cidden sorgula hepsini sorgula dinleride sorgula ateizmide sorgula kim çıkarmış bu ateizm fikrini nerden gelmiş hep var mıydı? dinler ne zaman çıkmış?
    ahlak nerden türemiş bu 2015 e gelene kadar 1000 lerce yıl bu ahlakı, bu vicdanı nerden buldu insanlar dinlerden değil mi? o zaman hak hukuk mu vardı anayasamı vardı ne vardı? insanlar dinler sayesinde bu konuma geldi ve artık ihtiyacım yok diyorlar ama çağımızda bu denli pgibolojik boşluk bunalımın görüldüğü başka devir yoktur ak herkesi boşluğa sürüklüyorlar bu yüzden.

    sen sakın aldanma amerikan ateizm derneği başkanlarına onlara bunlara onlar hep paralı adamlar kendi çıkarları peşindeler. faturaları ödeniyor, ciks hayatları harika, hayatları çok güzel ilerliyor tuzları kuru ve kurunun yanında yaş yanıyor sizler yanıyorsunuz onlara inanarak boşluğa düşüyorsunuz.
    ···
   tümünü göster