/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    -2
    Beyler bir kaç gündür düşünüyordum buraya entry'i açmayı hep unutuyordum. Ders vs vs filan yeni fırsat buldum.

    Beyler şimdi direk konuya gireyim:

    Bizim okulda bir hatun var beyler yemin ederim yüzü, fiziği olsun çok hoşuma gidiyor. Tabi üni 1 olduğumuz için liseden gelen bir özgüvensizlik var. Herneyse beyler ben bu kızla okulda hep karşılaştığımız da filan kesişiyoruz. Yani okulda çok büyük sanmayın mk işte orta derecede bir okul. Ders araları filan olsun sessiz sakin bir okul. işte bende bu kızla o aralarda hep karşılaşıyoruz ve kesişiyoruz.

    Ben aslında ilk başta hiç farketmemiştim. Neden mi ? oğlum bizi kim kescek mk.Benide uyandıran arkadaşımdı. Kızla aynı otobüste yolculuk ederken bu kız hep bana bakıyormuş arkadaş diyor oglum kız apaçık sana bakıyorda sen farketmiyorsun filan dedi.

    Herneyse beyler geçen okulda ara oldu arkadaşta gel 1-2 sigara tüttürelim dedi. Tayfa toplandı bende bahçede sigara tüttürürken bu kızla 2 arkadaşı geldi. işte böyle tam karşımda o'da içiyordu tabi.Biz içiyoruz her çekişte birbirimize feci bakıyoruz beyler.Ben tabi fena triplere girdim.

    Beyler kıza şimdi yürümem lazım ama böyle odunlar gibi olsun istemiyorum. Güzel bir nedenle ve güzel bir teklifle filan onu etkileyici konuşmam lazım.

    Not:Beyler lütfen dalga geçmeyin,cok ciddi bir mesele.Bu meseleyi size açayım dedim. Yardım edenlere şimdiden Allah razı olsun.
    ···
   tümünü göster