/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    1- Video, Macar milliyetçileri tarafındn yapılmış saçma bir video. Kendileri Mongoloid değildirler. Atilla'yı kendilerine aitmiş gibi göstermek için çeşitli şeyler uyduruyorlar işte. Salaklar. Priscus diyor ve susuyorum.
    2- Oradakiler Özbek. Özbekler yoğun şekilde Fars insanı ile karışmışlardır. Fars insanı=beyaz insan. Her şeyi açıklar...
    3-Caucasoid canım, hani ırklar varya, Caucasoid, Mongoloid, Negrid vb. Hah, bugün Avrupalılar, iranlılar vb. Caucasoiddir.
    ···
    1. 1.
      0
      kaç defadır başlıklarıma dadanıyorsun, artık seni bi gibmek şart oldu.

      1-internetten gördüğün kavramları kullanarak ilber ortaycılık oynama.

      2-negrid, mongoloid gibi ırklar yok. dünyada insanoğlundan başka bir ırk yok. bilimsel olarakta bu böyledir.bu saçmalıkları nasada söylesen seni kara deliğin içine atarlar amk.

      evet, mongoloid bir ırk olmadığı kesin.ama sen mongol ırkına mensup olabilirsin ;)
      ···
    2. 2.
      0
      Panpacım ben de hepsinin insan ırkı olduğu biliyorum fakat insanlarda kendi içinde ayrılıyor. Bunu tanımlayan bir Türkçe sözcük olmadığı içinde ırk diyorum. Biliyorsan söyle onu kullanalım. Biz de bir Mongoloidin bir Negridi gibip hamile bırakabileceğini biliyoruz.
      ilber Ortaycılık oynamıyorum. Tanıdığım Macarların çoğu salaktı. Atilla ve Hunları kendilerine uydurmak için kendi uydurdukları yalanlara inanıyorlardı. Oysa ben Atilla'ya onlardan daha yakınım (genotip ve fenotip olarak).
      Ama, sen bana Türkler Mongoloid değil, beyaz dersen, burada da bir salaklık vardır canım. Fars kanı taşıyan (farslar non europid caucasoiddir) Özbekleri gösterip "aha da bunlar caucasoid" dersen burada bir salaklık vardır. Sen git evrimi genel olarak araştır ben insanın adaptasyonuyla ilgileniyorum her işin ehli farklıdır.
      ···
   tümünü göster