/i/Devlet

  1. 101.
    -1
    sorun şu ki o kadar filmleri yalayıp yutan ve bu filmleri ısıtıp ısıtıp güncel hayatımıza olası senaryolarla sokan zatların unuttukları şey açık: pisliğe bulaşmış kesimler için kesindir ki öldürmek kolay, fakat katliam yapmak zor. çünkü öldürürken denk geldiklerinden biri forsu olan -deyim yerindeyse ahtapot- bir kişiyse, o andan sonra seni de yaşatmazlar emin ol. küçük sinek avlamak üzerine kurulmuş hayatlara sahip aslında o korktuklarınız, o yüzden yok "onu da öldürürdü" yok "bunu da asardı" gibi tabirleriniz ucuz ve mesnetsiz.

    age of oynadığını zanneden yeni neslimiz ülkü ocaklarından öğrendiği sorgulamayı keşke akl-ı selim tarihsel kökenli şahıslardan, mesela sokrates'ten öğrenselerdi ve insana ideolojiden öte insan hakları çerçevesinde değer verebilselerdi. böylece karşıt görüşlü olduğu insana "gebersin kancık" demek yerine bir 'insan'ın, -hatta bence insandan öte yaşama belirtisi gösteren bir canlının- öldürülmesine göz yummazdı. yani özetle hepinizden tiksiniyorum.

    son bir özet geçicem: gözlerinizi karartan siyasi görüşlerinizi gibeyim!
    ···
    1. 1.
      0
      Zaten biz her karşıt görüşlümüzü öldürmüyoruz örn;fb-gs yada fb-bjk... keşke sende sokrates denilen lavuğun yerine mevlanayı örnek alsan
      ···
   tümünü göster