/i/Devlet

  1. 1.
    +44 -3
    Bundan bir ay önce de ailenin saçma sapan bir iddiası vardı.

    "BiZ ONLARA AYAKKABIYLA GiYMEYiN GALOŞ GiYiN DEDiK, ONLAR DA KIZIMIZI VURDU"

    Yani videoda iki olay arasında açıkça 4 dakika kadar bir süre olduğu gözüküyor, belki polis şöyle de demiş olabilir:

    "sen bana galoş giy demiştin 4 dakika önce, al kızına mermi - çiuv-"
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      Panpa üstte kalsın diye, amacım şuku felan değil herkes okusun yeter... biyere daha yazdım bunu çalıntı demeyinde

      dilek doğan kasten öldürülmedi
      dilek doğan kasten öldürülmedi
      eski
      yeni
      populer
      sahibi
      en iyi
      1.
      0
      Arkadaşlar şimdi ciddiyet zamanı... Videoyu izlerken cidden üzüldüm.. Kimsenin ne öyle yapmaya hakkı var ne de bir ana babanın o durumları yaşaması gerekti..

      Videoyu çok defa başa sararak izledim, polis "ben sana ne dedim" diye 3 defa diyo.. Burada sanki önceden uyarmışta kızı (Allah rahmet eylesin) kız tekrarlamış gibi, neyse vurulma sesi geliyo babası polise bi tokat atıyo-ki o anda adam ne yapsın, Polis tokadı yiyo ama poliste şokta. Kimse böyle bişeyi kasten yapmaz arkadaşlar.. Kürt bi ailede şu bu.. Tamam yeri geldi ü harfini sansürleyerek kürt yazdık felan ama bu vatanda Türkiye Cumhutiyetini severek yaşarsa herhangi ırktan bi insan, ona can feda.. Ne o polis bilerek sıkar silahı, nede kürt diye vururlar.
      1-Polisler gayet kibar girdi eve
      2-arama bile ortalığı dağıtmadan yapıldı
      3-Silah sesi geldiğinde herkes şokta idi, eğer kasten vurulmuş olsa-ki bence hayır, kendini savunmak için polis havaya ateş ederdi
      4- Kasten vurmak isteseydi zaten ekip arkadaşları içeride kalabalık onlarıda vururdu o kalabalıkta çünki namlu herkese bakıyodu
      5- polis "ben sana ne dedim" dediğinde muhtemelen silaha başka birisi tarafından müdahale edildi (abisi/babası) kimse kızını isteyerek vurmaz ama, polisin silahına müdahale edilince ateş aldı..
      6-Zaten dosya bi hayli kabarık, onu bunu geçtim mutlaka kürt polis, kürt doktor vardır ve türkler de işini doğru yapar ama onlar bile savunacak değil..

      Açıkçası arkadaşlar ne olduğu çıkacak kimse uyduramaz bişeyler. Benim şahsi kanaatim kızı silaha müdahale etmeye çalışan yakın akrabasının vurduğudur.. O yada bu herşey çıkacak, Allah var ALLAH..
      ···
   tümünü göster