/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +35 -3
    Ben ve serhan grubun öncüleriydik. bütün organizasyonlar bizden sorulurdu. ikimizin de kız arkadaş derdi yoktu. Ama ciks konusunda bir türlü muvaffak olamıyorduk. ikimiz beraberken hep dertleniyorduk. Kanka şansımız açılacak diyorduk. Serhan duyguya kegibti hafiften. Ama en başında bu gruptaki kızlarla çıkmak yok diye delikanlılık yaptığımız için ortamı bozamıyorduk.

    Çemberlitaşta bir nargilecide oturup yılbaşı planına başladık serhanla. Kaç kişiyiz hangi içkileri alıcaz kaç kilo et lazım vs vs. Derken serhan dayanamadı abi ben duyguya aşığım yılbaşı gecesi açılacağım dedi. Kanka ortamı bozma dedim ama kararlıydı.
    ···
    1. 1.
      +108 -2
      amk hepiniz grubun öncülerisiniz zaten. biriniz de "ya millet organizasyon yapar ben giderim" demez. hepiniz aslansınız, hepiniz kralsınız amk.
      ···
      1. 1.
        +39 -1
        bırak anlatsın... sağlam bi 31'lik hikaye yoktu uzun süredir bu ipne de beceremezse gene xhamster videolarına talim edecez...
        ···
      2. 2.
        +2
        serhani serkan okudum bosaldim
        ···
    2. 2.
      0
      "Ama en başında bu gruptaki kızlarla çıkmak yok diye delikanlılık yaptığımız için ortamı bozamıyorduk." sonra gurup sex yaptık
      ···
   tümünü göster