/i/Anket

  1. 1.
    +22 -3
    ŞU GÖNDERiYi GÖREN Bi ADMiN OLAN BiTENE ATABiLiR Mi AQ ÇOK SÖNÜK KALDI DESTEKLEYECEK BiR SÜRÜ ADAM VARDIR EMiNiM BUNA.

    Sevgili dostlarım,

    Malumunuz istanbul da ulaşım bir çile ve eziyet çekme yöntemi haline gelmiş bulunmakta buna çare olunması için metrobüs hatları kuruldu fakat bu hatları da bunalan milyonlarca insan aynı anda kullanınca bu sefer orda da bir beyin amcıklaması edasıyla adeta metrobüslüler adında bir ırk oluştu. Bu insanlar her sabah işine veya evine gitmek için metrobüste (özellikle bayanlar için çok zor bir durum) birbirine yapışık hatta kucak kucağa gidiyor. Bunlara rağmen birde yüksek metrobüs ücretleri ödüyorlar bu kadar insanın bindiği ve kullandığı bir ulaşım aracı olan metrobuslerde ücreti 1 tl bile yapsanız sürümden kazanmış bir esnaf misali zarar etmezsiniz çünkü sürekli dolu gidiyorsunuz günün her saati aşağıda metrobüs tarife fiyatlarının belirtildiği bir site var ibb resmi sitesi burada ki fiyatlar şu anki tarifelerdir.

    http://metrobus.iett.gov....trobus-ucret-tarifesi/313

    işte inci ruhu burda devreye giriyor belki yeni bir metrobüs hattı yaptıramayız ama en azından insanlar için iyi bir şey yapıp fiyatların öğrencide 0.50 kuruşa ve diğerleri içinde 1.50 tl ye inmesi konusunda bir şikayet patlaması oluşturabilirsek şu site üzerinden
    https://crmweb.ibb.gov.tr/
    işte o zaman sözlük olmanın en büyük faydasını görmüş vegöstermiş olacağız petrol varil fiyatlarının bu kadar ucuz olduğu bir dünyada devlet kendi kurumuna benzini ucuza temin edip vatandaşlarına iyilik yapabilir buda maliyetten kısılmasına ve indirimin kolaylaşmasına yardımcı olur.

    Şikayet konusu:

    metrobüs ücretlerinin pahalılığı buna çözüm olarak
    öğrenci ücretinin: 0.50 kuruş
    normal vatandaşın:1.50TL
    olması asıl talebimizdir.

    herkes belirttiğim taslak üzerinden bir şikayet oluşturup yukarıda belirttiğim siteye şikayet yazarsa inanın bana istediğimizi başarabilir ve adımızdan da söz ettirebiliriz. rez alın, bekleyin ve görün.

    EDiT:BUDA BUGÜN HÜRRiYETTE Ki HABER NEDEN BAHSETTiĞiMi ANLATMIŞLAR RESMEN
    http://www.hurriyet.com.t...isi-hissediliyor-40029977
    ···
   tümünü göster