/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -4
    Meyile göre adam mı öldürülüyor lan ülkede. Terörist meyilli yazmış . ulan cahil misiniz mal sürüsü müsünüz ? Anan da bana meyilli , oldu mu lan? Anca anancılık seviyesinden anlarsın sen amk malı.
    ···
    1. 1.
      -7
      cinayet işlendikten sonra ceza vermek aptalların işidir önemli olan cinayet işlemeye meyil i olanları cezalandırıp cinayet işlenmesini engellemektir
      ···
    2. 2.
      +3
      Meyili nerden anlıyorsun güzel kardeşim. Bu olayda işlenen cinayet kızın öldürülmesi. Cezalandırma mahkemede olyr , bunun adı yargısız infaz . nerden kıvırsak diye uğraşıyorsunuz hala. Kız sivil ve silahsız, ayrıca olayda nefsi müdafaa da yok.
      ···
      1. 1.
        0
        Meyilli olduğunu nerden mi alıyosun bak selahattin demirtasa ve hdplilere meyillimi
        ···
      2. 2.
        0
        vay amk arkadaşların sana einstein mı diyor yoksa panpa , yaş kaç 14 mü? Ulan mal değneği , sen beyin de mi okuyabiliyorsun yoksa ? hdplilerin hepsini öldürelim mi evlerini basıp ?? %10 oy aldı adamlar. Ulan ciddiyim yaşınız kaç ya , kimlerle konuşuyoruz bu sözlükte hasansu, ahmetberke filanlar mı var?
        ···
    3. 3.
      +1
      @kanuni laf anlatamazsin bu amiplere yorma kendini,ben öyle yapıyorum
      ···
    4. 4.
      0
      bi siz akıllısınız dıbınakoyum zaten özürlü herifler sizi , sizin mantığa göre seloda meyilli değil dilek öcalanda meyilli değil https://www.youtube.com/watch?v=2Gqi5x-XKXE bu şerefsizde meyilli değil bu ülkede artık kanunu manunu kalmadı artık dhkpc sidir ne kadar uzantısı kolu ne gibimi varsa hepsi öldürülmelirdir , yada sizin mantıkla gidelim iyice zütümüzde başımızda patlatsınlar bombayı
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster