/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -9
    onlari sen mi oldurdun ? nerden biliyorsun ,sen fasistsin kurt olunce haberi yapilmaz nerden duydun da oyle diyorsun ? O dayi korucu ailesindendi siz cagirdiniz operasyona onlar da reddedince vurdunuz ors cocuklari halk herseyi goruyor !! Gencler halkini olduruyor olsa idi ellerinin altinda herkes niye oldurmuyorlar ? 7 Kisiyi oldurdunuz, katilsiniz,kanla besleniyorsunuz irkci kopekler sizi
    ···
    1. 1.
      +6
      Bak bak yalana bak.amk korucuymusss ulan adam 70 yasinda nefes aldigina dua ediyo operasyona gidecekmis yavas salla be sen saniyorsun ki oralara gelmedim halkin arasina karismadim binn. Bn zaza kardeslerimlede kurd kardeslerimlede az zutunuzu kesmedik senin gibib ermeni kirmalarinin pkk.li.oldugunu yerinde gordum burdan ne kadar konussam.bis 6 ay sonra soyliyecegini G3 ume soylersin..
      ···
    2. 2.
      +1 -7
      76 yasinda idi dogru , yaslilar kadinlar ve cocuklar siz ors cocuklari onlari da vurmazsiniz herhalde diye dusunerek disari cikiyorlar fakat sizin hayvanlardan da asagi zihniyetiniz yasli cocuk demeden olduruyorsunuz ,guya pgibolojikmen insanlari cokerteceksiniz, yok oyle birsey .. sen G3`nun namlusunu degil de YUCE TURK ASKERI vucudunu o zirhlilardan cikararak savas ,adam gibi o zaman sana hak veririm, sokak aralarinda yigitce koca bir orduyla savasan kucucuk 15-20 yaslarindaki cocuklarla zirhlilardan son teknoloji aletlerle tankla savasmaya utanmiyor musunuz ?
      ···
   tümünü göster