/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +13 -4
    Şurada olumsuz küfürlü veya ne olup ne bittiğini anlamadan vatan millet rerörörerör yazanların hepsinin daha çocuk olduğuna bahse girerim yanılıyorsamda bir gün hukuk hepinize lazım olacak şimdi çocuk olduğunuz için farkına varamıyorsunuz ama diliyorum o hukuka en ihtiyacınız olduğu zaman o sizin yanınızda olmazda ebenizin dıbını tersten görürsünüz. Daha dün muhreterem olanlar bugün terörist oldular bu ülkede hesabınızı ona göre yapın yada yapmayın umarım ilerde haksız bir tokat yersinizde kendinize gelirsiniz.

    Daha 3 sene önce ordunun komutanları içerde teröristlik suçlamasıyla tutuluyordu bunu da alın bir yerinize bilgi olarak sokun. Ondan sonra Bu hayatını kasiyerlik yaparak geçirmeye çalışan ailesiyle beraber yaşayan genç kıza ' terörist, oruspu, vatan haini, alevi ' derken bir daha düşünün dıbına soktuğumun koyunları sizi.
    ···
    1. 1.
      +4 -6
      umarim haklisindir kardesim ... ben incisozluge uye olana kadar fikir ayriliklarimiza ragmen milletce birlikte yasabilecegimize inaniyordum. ne zaman ki siyaset bolumunde yazilanlari okumaya basladim, fark ettim ki bu sozde vatanseverler teroristten daha bolucu, isidden daha vahsi, hayvandan daha havyanlar. umarim bunlar coluk cocuktur, umarim ettikleri laflarin farkinda degillerdir.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        Liseli dıbını gibtiklerimin hepsi liseli ya. yannan kafalılar gerçek hayata atıldıkları zaman göreceğim ben onları. Kahpe çıkarttıkları başka bir şey demiyorum.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        hay pkk gibsin seni bi bitmediniz amk.
        ···
   tümünü göster