/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +46 -23
    Gençler kimse kusura bakmasın ben bu huurnun ölmesine üzülmüyorum.
    Kız vatan hainliği yapacak askere polise kurşun sıkanlara halkıma zorbalık yapanlara destek olacak ve öldüğü için üzüleceğim öyle mi?
    Bu kızı onuru olarak nitelendiren ve onurunun ne kadar zayıf olduğunu gösteren üyeler de biliyor ki bu kız, (pardon huur) bir vatan hainidir.

    Yok devlet adam öldüremez bilmem ne falan diye gevelemeyin bana sakın. Ben derin devletin olmasını savunan biriyim amk.

    Birde yok inşallah polis kurşunu sana da gelir gibisinden konuşanların anasını gibiyim. Bizler vatan haini değiliz. Şuana kadar polisten bir bağırtı bile işitmedim amk. O polisler bizim evlerimizi basmıyor ve basmayacak, çünkü bizler TÜRKiYE CUMHURiYETi DEVLETiNE SADIK VATANDAŞLARIZ.

    Bu da böyle bilinsin.
    ···
    1. 1.
      +5 -16
      Yanlış konuşuyosun kardeşim orda bi can yitmiş sen de vicdansizca arkasından küfür edebiliyosun o görüntüleri izleyince hic mi için sizlamadi düşün bi odandan cikiyosun kardesin vurulmus yerde yatiyo empati kur lan biraz insanlarla.sen su an evi aranmayan durumunda olabilirsin ama bi gün bu ülke isgal olsa diyelim senin evine girip vursalar birisini yine oturdugun yerden rahat konusabilicek misin?o zaman da senin bu yaptığını ailendeki insani öldüren taraf dusuncesizce pek âla yapabilir. Neyse demem o ki haddini astın hic kimsenin ölümü hakkında böyle arkasından konuşamazsın.Her insan değerlidir özellikle masumsa ve sen bunu bile bilmeden yorum yapıyosun.

      Edit:ayrıca ordaki insanların acısına iyi bak ve kendini sorgula insallah o polisin haklı bir sebebi vardır yoksa çok dusuncesizce bi hareket bu sevenlerinin gözü önünde öldü lan kız
      ···
      1. 1.
        +12 -5
        Panpa senı korumak için canını dişine takıp calısan kolluk kuvvetleri jandarma vs şehit oldugunda kılı kıpırdamayan adamlar marjınal neidüğü belirsiz amacını kendı dahı bilmeyen 5ayda bir polis şehit ederek devrim yapacagına inanan hastalıklı beyinlerin yrın birgün sagda solda bomba patlatıp masum insanların canına kast edebilme ihtimali bile göz önüne alındığında insanlık kalmıyor
        ···
      2. 2.
        -2
        Ulan dıbını ızdırabını gibtiğimin dönme devşirme bini. Dergi dağıtmak ne zaman vatan hainliği oldu ? Kimi öldürmüş bu kız. Anasının dıbına fırlattığım. Dönmesiniz ulan işte rum , ermeni dönmesisiniz. O yüzden devlete köpek gibi aşıksınız amk dönmeleri. Bu kızın dış görünüşünden türkmenlik akıyor . ama sizin gibi dönmeler dönmeyenlere düşmanlık eder anca. gibtiğimin çerkes dönmesi. Kız bacısını gibtiğim. Kahraman polisiniz askerlik bile yapmıyor kaçıyor , daha silah kullanmayı bilmeyen adamlar belde tabancayla geziyor.
        ···
      3. 3.
        +1
        Bana dönme, devşirme gibi salak salak laflar eden ve olmayan bacıma söven halinden aciz huur eniği.
        Kızın tipinden türkmenlik akıyormuş ulan mala bak.
        Moskof bini seni. Bu ülkede ne Moskof huur çocuklarına, ne de amerikan köpeği uşaklara yer vardır. Bu memleketin her toprağını size karış karış zindan edeceğiz ulan. huur evlatları
        ···
      4. 4.
        -1
        Moskof yazan ellerini gibtiğim, noldu lan işine gelmedi mi? Hangi oğuz boyundansın , kıpçak mısın? Var mı bir bilgin ? Yok. Noldu lan ırkçılık size dönünce kötü mü oldu niye yazamadın ulan bir cevap adam gibi. Muhsin başkanınız gibi çerkes dönmesi misin , dexer baban gibi gürcü dönmesi mi? türkeş veya atsız baban gibi rum musun yoksa? Noldu lan ?? Kız Türkmen işte huur evladı istediğin kadar hayal dünyada moskof de, türk değilsin amk yavşağı.
        ···
      5. 5.
        +1
        Bak huur evladı salak herif. Ben ırkçı değilim bu 1.
        Türk kavrdıbını günümüz Türkiye sinde ırk olarak değil ulus olarak görmek isterim.
        Ancak tabiki de ırkımı severim.
        Senin gibi soyuna sonuna ihanet eden, atasına ecdadına katil diyen bir kansız değilim.
        Yani Türk olsam da olmasam da bu vatanın bu milletin evladıyım, sizin gibi annesi sasha olanlardan gelmedim bu bir.

        ikincisi ise 3 sene önce nüfüs dairesine gidip soyumu merak ettiğim için araştırmıştım. Tanıdık vardı sağolsun yardımcı da oldu. 10-15 kuşak kadar geriye gidebildim sadece ve inan bana atalarımda yabancı isim dahi yoktu.
        Bu da iki.
        Hadi şimdi gibtir git huur evladı. Ananın dıbına sıçayım.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster