/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Beyler ciddi ciddi biz bu muyuz. Burda gidip 700k lık aog bizi tehdit ediyor hadi kafalarını keselim hadi gibertme yapalım triplerine girmeyeceğim öncelikle bunu söyliyim. Sirkanın olan bitene yazdığı gibi, inci sözlük yaş ortalaması zamanında en büyük olan, benim yaşımın 18 olmasına rağmen, 14 yaşından beri okuduğum, ama hiç hesap açmaya yeltenmediğim, gayet seviyeli ve komik espirileri olan bir topluluktu. Şimdi bakıyorum sözlüğe ve, gerek anancıları olsun, gerek aşırı tepki verenler olsun gerekse de boş yere yaygara çıkaranlar yüzünden kirlendiğini, eski değerlerini kaybettiğini düşünüyorum. Evet yeni dizayn beni de üzdü, eskisini özlüyorum ama gelişmemiz lazım beyler.

    demek istediğim şey, sözlüğünüzle gurur duyun ve onu yüceltin. Gereksiz gereksiz, ne aog a ne de başkasına sataşın. Ha gibertme olursa katılırız o ayrı konu, ama seviyeli olduğu sürece. Burası türkiye tarafından, haber medyasında, televizyon programlarında en çok adı geçmiş, ve telefonla bağlantı kurulurken acaba hattın öbür ucunda bir incici mi var diye sorgulatan tek grup. Survivor kampanyasının aog unki kadar başarılı olmamış olması bunu değiştirmez.

    Toparlayarak yazımı bitiriyorum. Beyler, inci sözlük yüce bir topluluktur. Seviyemizi koruyalım ki dışardan "amk liselileri topluluğu" olarak tanınmayalım. Aog meselesini de bırakın, onların kimlerden oluştuğunu hepimiz biliyoruz. Biz kendi halimizde, eski sözlük olarak devam edelim.

    cCc inciSözlük cCc
    ···
   tümünü göster