/i/İnternetten Gelir

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +37 -4
    taku bizim yazarlar attı. Serkanın haberi olmaksızın survivora oylamasına sokuldu bunda problem yok hepimiz destekledik hatta sahte üyelikler falan açtık 2-3 günde 110bin gibi bir oy yaptık. Ama buna rağmen yeteri oy toplanmayınca bazı yazarlar "AOG bizi geçerse yazarlığımı silerim nerede eski inci sözlük. Onur'un dıbına koyayım" gibi şeyler denmeye başlandı. Bu şekilde bugünde bir yazar arkadaşımız AOG gibertmesi yapalım gibisinden ortaya birşey attı. Bunu gören AOG bizi dalgaya sardı. Şimdi herşeyi geçtim. Öncelikle AOG kesinlikle bizim üzerimizden prim yaparak yükselmiş ve bizden ayrılmış bir sayfadır. Bir Moğol atasözü derki "hiç bir yavruyu küçük görme çünkü ileride bir kurt olabilir" AOG da artık bir Kurt ve bizim reklamlarımıza ihtiyacı yok bu saatten sonra bizi kötüleyerek sosyal medyada "aaaa harbiden AOG inciden farklıymış" gibi bir yapı uyandıracak ve tabi ki büyümesi kaçınılmaz olacak. Biz ise giderek kabuğumuza çekileceğiz ve giderek küçüleceğiz. Bu adımın olmaması için
    1. Olarak iki taraf arasında barış ilan edilir ve denge politikası uygulayarak zaman kazanır ve giderek büyürüz veya büyüyemeden denge bozulur yıkılırız.
    2. Olarak onların üstüne gideriz savaşı lehhimize çevirerek büyür hatta yok bile ederiz ama tabi üstüne gidip bizim yok olma ihtimalimiz var.
    3. Olarak ise artık inci sözlük olarak kendimizi sosyal medyanın kollarına atar facebook twitter TV gibi ortamlarda reklam yapar giderek büyür kendimize taraftar toplar gibertme olaylarına ağırlık verir abaza yuvası olmaktan çıkarız böylece AOG u bile geçeriz.

    Sizin de tabi ki kendinize göre yöntemleriniz vardır. Bunlar benimkiler ama artık hakikat olan bir gerçek varsa taraflar çiziliyor. V For Vendetta maskesi kimde kalacak sosyal medyada sancağını kim alacak?

    Edit: http://www.incisozluk.com...nlikle-tarafsızlık-yok/
    ···
   tümünü göster