/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +142 -3
    beyler ingilizcemi geliştireyim diye şu interpals.net denen siteye üye oldum. bilen bilir sitede her ülkeden insan var her dil konuşuluyor. öğrenmek istediğin dili seçiyon partner arıyosun konuşuyosun.

    herneyse yaşadığım yeri türkiye yaptım haliyle. millete yazıyorum aq tık yok. sonra dediler olum türkler burada mimli, milletini değiştir. çok pis de milliyetçiyim acayip kanıma dokundu. dedim yapacak bişey yok ne olalım ne olalım derken dedim bari italyan olayım aq.

    ağlaya ağlaya değiştirdim milliyeti italya yaptım. baktım yavaştan hareketlenmeler başladı. en son karının biri bişey yazdı bana, milliyete baktım bangkok mudur ne taktur anlamadım. sonradan çaktım davayı tabi. karı italyanca yazmış bana. profiline baktım öğrenmek istediği dil italyanca. aha dedim sıçtım. belli etmiyim dedim türk olduğumu.

    siteye ingilizce öğrenmeye girdim şimdi bangkoklu bi karıya şu türk halimle italyanca öğretiyorum. Nefret ettim senden ingilizce

    edit: modlar entrymle oynamış aq. son cümlem ananı gibiyim ingilizceydi, modlar nefret ettim senden ingilizce yapmışlar bak bak bak bi de nefretin n'sini büyük yazmışlar gavatlara bak
    ···
   tümünü göster