1. 1.
    +3
    kadınlar ciks objesidir demek, arabalar benzinlidir demek gibidir. gelgelelim arabanın bir sürü farklı yakıt kullananı, ferrarisi, tofaşı, hybrid i, farklı renkli kaportalısı vardır.
    gel gör ki "özel inceleme" doğrudur ve doğru olacaktır sevgili binler.
    http://c11.incisozluk.com.../11004/0/412130_o8c18.jpg
    bu kız ciks objesidir, çünkü kendini o şekilde sunmuştur. bu kadar basit. ismi bile önemli değildir, hiçkimse ismini bile merak etmez. kaç posta atacağını düşünürsün sadece dıbınakoyayım.

    http://blogs.psychcentral.../10/Ada-Lovelace-text.jpg

    öte yandan, 1840 larda yaşamış bu kadın, ada lovelace, dünyanını ilk bilgisayar programcısıdır. üstelik bilgisayar bile yokken.
    analitik motor denen bir cihaz hakkında çok kafa yormuştur. ki bu ortada olmayan bir alettir, ve tasarlanmamış aletin eğer tasarlansa nasıl programlanacağını belirtmiştir. işte bu kadın ciks objesi değildir. sol taşağımın üstüne yemin ederim değildir lan.

    e be dıbınakoyayım, bu kadının yaşadığı zamanda kadınlar insan yerine konmuyordu bir de , öyle düşün. yaşıtları, asil beylerden biriyle evlenip elit olmak umutlarıyla yaşarken, kendisi bilimsel araştırmaya vermiştir kendisini, ve genç sayılabilecek yaşta ölmüştür.

    neyse olaysız dağılalım şimdi, vakit nakit muallakler haydin.

    not: arabalar için bi laf vardır ya "ayağımızı yerden kesiyor işte euhehe" diye aynısı belki kadınlar için geçerli olabilir o ayrı dıbınakoyayım (kadınları seviyoruz <3)
    ···
   tümünü göster