/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +3
    küçüktüm babamın amcaoğullarına ziyarete gitmiştik, adamlar da epey zengindi.

    neyse beni çocuklarıyla aynı odaya koydular, envai çeşit oyuncakları var hayran hayran bakıyorum. biri çekmeceden bi şey çıkardı hadi dedi abisine pokemon oynayalım. ben de hastasıyım pokemon'un amk her sabah erkendeb kalkıp izliyorum falan.

    meğer gameboymuş çıkardığı nasıl heveslendim dedim ben de oynayabilir miyim vermedi çocuklar. annemler duydu muhabbeti az versinler oynasın dedi annem bunların huur annesine.

    verdirmedi dıbına koyduğumun karısı. babaları da diyo aşağıda toys'r us mı ne var orda satılıyo gidin alın falan. babam dedi tamam alalım.

    gittik bulduk gameboy denen naneyi fiyattan haberimiz de yok ucuz bi şey sanıyoruz gib kadar alet. bunların elindeki gameboy color zaten anasının amı gibi pahalı. babam fiyatı gördü bi yüzü düştü, dedi bunun alt modeli yok mu ondan alalım, onu gösterdiler onu da alamadık amk. babam da çok üzüldü anladım zaten yüzünden, eve döndük dedem duydu meseleyi. çok sinirlendi gitti emekli maaşının yarısıyla ps1 aldı bana. onlar gelir de isterse oynatmıyosun dedi.

    bi iki hafta sonra geldi huur çocukları ikisini de oynatmadım amk. gidin alın aşağıda mağazası var dedim.. iki hafta sonra ps2 almış pekekentler yine oynatmadılar.

    her hikâye mutlu sonla bitmez..
    ···
    1. 1.
      0
      Öyle panpa mesela hayllerini kimseye anlatmak gibi bişey senin bu kara anın çalınırsa kahrolursun.
      ···
   tümünü göster