/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    panpa işe biraz pgibolojik yaklaşacağım.

    eğer kız seni sinirlendirme uğruna da olsa dansa gidiyorsa bil ki sende bulamayıp ta dansta bulduğu şeyler vardır. Bu ilgi alaka olabilir, senin ona bakışın ve tavrın olabilir. Yani birşeyleri ekgib yapıyor olma ihtimalin var. Az düşün, kendini bi itin zütüne sokmayı dene; belki bulursun o şeyi...

    Kendi yaşadığım bir olaydan örnek vereyim, özet yok panpa kusura bakma:

    Eski kız arkadaşımla bir pub da oturuyorduk baş başa; sonra bir arkadaşı gördük, o da arkadaşı ile gelmiş, arkadaşın da arkadaşı oradaymış vs derken masada bir anda 9 kişi olduk. O 9 kişiden 3'ü şehir tiyatrosundandı (tiyatroya giderim ara ara, yüzlerini oradan tanıyorum) ve içlerinden 1 tanesi de yönetmenleriydi. Malum, azcık alkolün olduğu ortamda kafalar birazcık uyuşuyorsa muhabbet koyulaşır. Yönetmenin gözü sürekli üzerimde olması "lan ipneye mi denk geldik acaba" diye düşündürüyordu beni. En sonunda anlaşıldı durum. Yönetmen, benim tiyatro ile ilgili olup olmadığımı falan sordu. ilgilendiğimi ve ayda 2-3 defa tiyatroya gittiğimi söyledim. Adam ardından: "Çeşitli kısa film projelerimiz var, yüzün ve mimiklerin çok keskin hatlara sahip kafamdaki bazı profil modellerine tam uyuyorsun; bu kısa film projelerinde yer almak istermiydin" diye sordu bana. Bir an afalladım ve en fazla "hiç oyunculuk tecrübem yok ki, beceremezdim sanırım" diyebildim. O da profesyonellerden yardım alacağımdan falan bahsetti. Sonra kartını falan verdi, eğer teklifle ilgileniyorsam kısa bir özgeçmiş ve fotoğrafımı mail olarak göndermemi rica etti. Neyse düşüneyim dedim, bir kaç saat daha muhabbet ettik dağıldık evlere...

    Eve gittiğimde ben bu adamı internetten falan araştırdım, bildiğin daşşaklı bir yönetmenmiş meğersem. Adam ılık falan da değilmiş, evli, çoluğu çocuğu var. Ayrıca ben onla tanıştığımda yanımda kız arkadaşım vardı. Hani bana sarkması falan söz konusu değildi... Neyse o ara ilişkim iyi gidiyordu ama kızdan gelen ilgi-zaman grafiği aşağı doğru iniyordu yavaş yavaş. Zaten o ara boş vaktim çoktu, neden olmasın diye düşünmeye başladım.

    Benim eski hatun aşırı kıskançtı panpa, hatta benden bile kıskanç. Sonra benim bu teklifle ilgilendiğimi falan anlayınca "elimden gelse başka kızlar bakmasın diye kafana poşet geçirirdim yolda yürürken, sen tutup kısa filmde falan mı oynayacaksın" demişti. Kıskanılmak da hoşuma gidiyordu açıkçası ama hayatımdaki boşluğun o teklif sayesinde dolabileceğini düşünmüştüm. Sonra ne olduysa kız, o hayatımdaki boşluktan dolayı ilgilendiğimi anladı ki davranışları bayağı bir değişti bana karşı. panpa yemin ediyorum bu olayların olduktan sonraki 3-4 aydaki ilişkimin güzelliğini anlatamam sana; sanki ilk defa çıkmaya başlamıştık amk, halbu ki 2.5 senedir beraberdik. Kız sürekli ilgi gösteriyor, birlikte vakit geçirmeye özen gösteriyordu tekrardan. O ara yurt dışına bile çıktık beraber. Peki o yönetmenin teklifine ne mi oldu? Yemin ediyorum sana 3 ay sonra hatırladım "ha s.ktir lan ben bu adama mail atacaktım" diye. Aslında baya baya kafama yatmıştı ve ilgi duyduğum birşeyin parçası olmayı istemiştim o zaman.

    Demem o ki, biraz hatayı kendinde önce, birşey bulamazsan icraate geç. Tavrını koyman güzel birşey, tükürdüğünü yalamanı tavsiye etmem. Bu ara düşünmen için çok iyi bir fırsatın var. Kullan bu zamanı..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster